Skocz do zawartości

Pytanie odnosnie biletu-w usa pierwszy raz

cucklebur

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich. 

Ostatnio bylam tu ze wzgledu na pytanie o wize b1/b2.Wize dostalam bez najmniejszego problemu, jak wszyscy inni przede mna(Krakow).Wiec bac sie nie ma co;)

Teraz mam inny problem. Lece na targi fotograficzne do Nowego Jorku I to zadeklarowalam we wniosku ds-160.

W miedzyczasie zobaczylam, ze Nowy Orlean,  jest tak roznorodnie kolorowy, poczawszy od ludzi po domy, ze chcialabym pojechac na 2-3 dni w trakcie mojego 8dniowego pobytu w stanach. 

Pytanie brzmi:

Jesli zadeklarowalam(mimo, ze wize mam z literka M), ze lece do NY(mam hotel kupiony tam juz, to czy wlatujac z juz kupionym biletem do Nowego Orleans moge dzien pozniej wyleciec do NO? Przy rozmowie z immigration bede miec jakiekolwiek problemy??? Bilet do polski bede miec z Nowego Jorku, bo wracam na te targi(priorytet dla mnie), czy co radzicie? Boje sie, ze moga miec to w systemie, ze mam zamiar wyleciec do miejsca nie wskazanego we wniosku I to juz dzien po wlocie do US, ale inaczej tego nie dam rady zalatwic:CZAS!! A nie chce przesiedziec dluzej niz tydzien(powrot do pracy). Chce wycisnac jak najwiecej z tej wycieczki

Dzieki!!! 

Napisano

Tak po chlopsku. Wiza określa że nasz prawo wjazdu do USA. To zezwolenie obejmuje cały obszar tego pięknego kraju. Na dodatek wielokrotnie. Nikt się nie bedzie pytał gdzie byłaś i z kim spałaś. ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...