Jump to content

Recommended Posts

Witam, mam pytanie co do Obywatelstwa w USA. Chciałbym się dowiedzieć jakie trzeba spełniać wymagania ile lat w USA jaki wiek człowieka kiedy można zdawać po polsku oraz ile to wszystko trwa i jaka cena takiego cuda .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rezydentura przez 5 lat (dla małżonków obywateli czas skrócony do 3 lat), określona ilość czasu na terenie USA. Zdawać trzeba w języku angielskim, są pewne wyjątki https://www.uscis.gov/us-citizenship/citizenship-through-naturalization/exceptions-accommodations

Cenę sobie sprawdź na stronie UCIS, ceny zmieniają się co jakiś czas.

Więcej informacji znajdziesz tu: https://www.uscis.gov/us-citizenship/citizenship-through-naturalization

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...