pawelw76 Posted April 4, 2019 Report Share Posted April 4, 2019 Witam W grudniu zmienilem swoj status wizowy z B2 na F1. Nie posiadam SSN, czy mam mozliwosc wyrobienia prawo jazdy stanu New Jersey? Z gory dziekuje za odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted April 4, 2019 Report Share Posted April 4, 2019 zobacz tą stronę https://www.state.nj.us/mvc/license/6pointid.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomek44 Posted April 4, 2019 Report Share Posted April 4, 2019 Godzinę temu, pawelw76 napisał: Witam W grudniu zmienilem swoj status wizowy z B2 na F1. Nie posiadam SSN, czy mam mozliwosc wyrobienia prawo jazdy stanu New Jersey? Z gory dziekuje za odpowiedz. Tak mozesz wyrobic. Bedziesz musial przedstawic dokumenty ze szkoly (aktualne klasy ktore wybrales). Do tego 6 points ID verification(dobrze miec szkolne ID) wraz z potwierdzeniem adresu. Nie wiem jak teraz ale mi chyba przyznawali na okres jednego roku i trzeba bylo odnawiac z aktualnymi klasami. Co do SSN jest mozliwosc wyrobienia w momencie gdy bedziesz mogl odbywac platne praktyki, ktore zatwierdzi ci szkola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.