matthewciosek Posted May 13, 2019 Report Share Posted May 13, 2019 Kochani mam problem, w kwietniu tego roku poleciałem do Toronto i postanowiłem pojechać na jeden dzień do Niagary/Buffalo. Nie było żadnych problemów z wjazdem samochodem- po krótkiej rozmowie ze strażnikiem granicznym dostałem stempel i biała kartkę I-94 A, jest ona ważna do października. Mój pobyt w USA to cały jeden dzień. Niestety dziś wyczytałem ze jestem zobligowany zwrócić ta biała kartkę przy wyjeździe z USA. Boje się, ponieważ w sierpniu oraz w styczniu będę ponownie jechał do USA. Na granicy kanadyjskiej oficer nie powiedział mi nic, tylko życzył szerokiej drogi. Patrzyłem w internetowej bazie danych i jest tam odnotowany mój wjazd oraz wyjazd. Powiedzcie mi proszę co mam robić w tym przypadku? Czy coś działać czy odpuścić? Ps. Mam karty pokładowe z Toronto do Warszawy przez Frankfurt. Bardzo proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted May 14, 2019 Report Share Posted May 14, 2019 Jeśli jest info w systemie to spoko. Na wszelki wypadek weź ze sobą te karty pokładowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.