jan76 Posted August 27, 2019 Report Share Posted August 27, 2019 Witam serdecznie Wczoraj przyleciałem do Miami. Okazało się, że już nie dają pieczątek w paszport dotyczących okresu trwania wizy. Wszedłem na stronę Official Website of the Department of Homeland Security. Jest informacja o moim przylocie, ale w informacji na temat wizy jest info z datami poprzedniej z 2018 roku... Czyżby oficer zapomniał "wklepać", czy też może najpierw wprowadzana jest informacja o dacie przylotu, a długość wizy jest później uaktualniana...? most recent I 94 jest stara wiza z 2018, a w travel history jest wczorajsza data przylotu...o co chodzi... pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcpear Posted August 27, 2019 Report Share Posted August 27, 2019 Nie do końca wiem na jaką stronę wszedłeś i co gdzie widzisz. Bieżące i94 powinieneś pobrać z https://i94.cbp.dhs.gov/I94/#/home Jeśli i94 na tej stronie jest z 2018 to coś jest nie tak - tu powinieneś dostać i94 z wczoraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan76 Posted August 27, 2019 Author Report Share Posted August 27, 2019 dokładnie na tą stronę wchodzę i jest cały czas stara wiza z 2018, ale przylot jest aktualny, czyli z wczoraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan76 Posted August 27, 2019 Author Report Share Posted August 27, 2019 może lepiej nie ruszać tego...ich pomyłka...ważne, że jest rekord o przybyciu wczoraj w history travel... jakieś rady drodzy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcpear Posted August 27, 2019 Report Share Posted August 27, 2019 Musisz wejść na tę stronę. Wybrać "Get most recent I-94". wpisujesz swoje dane. Pojawi ci się strona, która NIE BĘDZIE ZAWIERAŁA INFORMACJI O WIZIE. Pojawi ci się między innymi "Most Recent Date of Entry" - powinno być wczorajsza data. "Admit Until Date" - powinno być datą w przyszłości w formacie MM/DD/YYYY do kiedy możesz zostać w USA. Jaką masz tę 'Admit Until Date"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcpear Posted August 27, 2019 Report Share Posted August 27, 2019 1 minute ago, jan76 said: może lepiej nie ruszać tego...ich pomyłka...ważne, że jest rekord o przybyciu wczoraj w history travel... jakieś rady drodzy ? Jak masz "Admit Until Date" w przeszłości to jesteś "nielegalnie" i prędzej czy później to wyjdzie przy następnych przylotach - teraz Ci to wyprostują bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan76 Posted August 27, 2019 Author Report Share Posted August 27, 2019 nigdy nie przekroczyłem pobytu. teraz mam daty z wizy z 2018 roku...i to jest dziwne...ale przylot w travel history jest odnotowany. jak moze byc, ze jestem nielaglnie, skoro w trvael history jest ujete, ze opuscilme usa, a wczoraj przylecialem...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan76 Posted August 27, 2019 Author Report Share Posted August 27, 2019 most recent : Most Recent Date of Entry: 2018 June 08 Class of Admission : B2 Admit Until Date : 12/07/2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan76 Posted August 27, 2019 Author Report Share Posted August 27, 2019 a to jest travel history Date Type Location 1 2019-08-26 Arrival MIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan76 Posted August 27, 2019 Author Report Share Posted August 27, 2019 w most recent stara wiza...to gdzie nowa ??? a przylot jest aktualny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.