Karol12342 Napisano 22 Marca 2020 Zgłoś Napisano 22 Marca 2020 Chciał bym się zapytać o pakiet 50$ i do tego pakiet rozmów międzynarodowych za 10$. Czy rozmowy międzynarodowe są na wszystkie telefony jak komórkowe taki na stacjonarne pytam ponieważ po wjścó na stronę Simple mobile pisze że do Polski są tylko stacjonarne a mi przydały by się też na komurkowe
andyopole Napisano 22 Marca 2020 Zgłoś Napisano 22 Marca 2020 44 minuty temu, Karol12342 napisał: Chciał bym się zapytać o pakiet 50$ i do tego pakiet rozmów międzynarodowych za 10$. Czy rozmowy międzynarodowe są na wszystkie telefony jak komórkowe taki na stacjonarne pytam ponieważ po wjścó na stronę Simple mobile pisze że do Polski są tylko stacjonarne a mi przydały by się też na komurkowe Na obrazku masz wyraznie narysowane. Nawet języka nie trzeba znać.
Karol12342 Napisano 23 Marca 2020 Autor Zgłoś Napisano 23 Marca 2020 Nie trzeba znać języka ale wszedłem do pewnego pana na YT i on mówił że są połączenia komórkowe i stacjonarne a tu pisze że tylko stacjonarne
Karol12342 Napisano 23 Marca 2020 Autor Zgłoś Napisano 23 Marca 2020 11 godzin temu, PiciuK napisał: Dawno temu miałem SIM z WorldSIM - jakoś to działało - stacjonarne i komórkowe w Polsce, był też internet, ale musisz zwrócić uwagę jakie pasma LTE obsługuje Twój telefon - te podstawowe w US są inne, niż w Polsce... https://www.worldsim.com/ Dzięki za pomoc może bendzie działać
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.