skypac Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Witam!!! Jestem razem z moja dziewczyna na work and travel na Florydzie...Nasz kontrakt skonczyl sie pod koniec wrzesnia,mamy jeszcze 30 dni na "podrozowanie" ale... wyslalismy 1 wrzesnia wnioski o przedluzenie wizy... w zwiazku z tym, ze raczej niemozliwe byloby otrzymanie pracowniczej staramy sie o turystyczna... no wlasnie.. prosze o odpowiedz na temat pracy na wizie turystycznej.. czy z tego powodu, ze podczas pracy na turystycznej bedziemy placic podatki urzednicy amerykanscy moga stwarzac nam problemy przy ewentualnej probie wjazdu do USA w najblizszych latach ?(wize chcemy przedluzyc na kilka miesiecy). Co w przypadku, gdy odpowiedz na nasze wnioski bedzie brzmiala "nie" - czy czas oczekiwania na odpowiedz jest pobytem legalnym w USA? (wydaje mi sie, ze czytalem na tym forum, ze jest to pobyt legalny). Pytanko nr 2. Poszukujemy informacji na temat podrozowania.. chcielibysmy znalezc firme w USA organizujaca tanie wyjazdy.. marzy nam sie California i Niagara POzdrawiamy baardzoo serdecznie i czekamy na odpowiedz.
sly6 Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 do czasu odpowiedzi z INS jestescie legalnie w USA..
skypac Posted October 9, 2005 Author Report Posted October 9, 2005 Dzieki za odpowiedz, ciegle mamy obawy odnosnie tego, ze gdzies bedzie to rejestrowane to, ze pracujemy majac tylko wize turystyczna, co o tym sadzicie?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.