KubuśPan Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2020 Chcąc wyszukać informację, natrafiłem na strony oferujące gwarancję zdobycia zielonej karty. Na początku otrzymałem e-mail. Potem dzwoni do mnie koleś i twierdzi, że jest z organizacji zielonej karty. Dostał ode mnie za przeproszeniem zjebki i jeszcze życzył mi miłego dnia. Podzękowałem i grzecznie kanałem mu się opierdolić. Tym samym wnioskuję by na forum znalazł się temat potępiający i ostrzegający przed tego typu naciągactwem.
sly6 Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2020 37 minut temu, KubuśPan napisał: Chcąc wyszukać informację, natrafiłem na strony oferujące gwarancję zdobycia zielonej karty. Na początku otrzymałem e-mail. Potem dzwoni do mnie koleś i twierdzi, że jest z organizacji zielonej karty. Dostał ode mnie za przeproszeniem zjebki i jeszcze życzył mi miłego dnia. Podzękowałem i grzecznie kanałem mu się opierdolić. Tym samym wnioskuję by na forum znalazł się temat potępiający i ostrzegający przed tego typu naciągactwem. Takie tematy są od ponad 15 lat, przy każdej edycji loterii jest tak samo.
KubuśPan Napisano 5 Lipca 2020 Autor Zgłoś Napisano 5 Lipca 2020 Godzinę temu, sly6 napisał: Takie tematy są od ponad 15 lat, przy każdej edycji loterii jest tak samo. W porządku lecz nie natrafiłem na ostrzeżenia. Myślę, że warto. Nie sądzisz?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.