olcia Napisano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Napisano 17 Października 2005 Myslałam że to juz wszystko, ale niestety. Rozumiem że na pliku ze zdjęciem trzeba wpisać imie i nazwisko, czy żle rozumiem? 6.Use Previously Uploaded Photograph If you know the location in the computer and the name of the file which is storing the photograph, enter it in the box to the left of(the) 'Browse' button. If you are not sure of the location in the computer or the name of the file, clicking the 'Browse' button will allow you to look for and choose the file which is storing the photograph, and after you choose the file its name will appear in the box on the left. If you have already chosen a photograph file and clicked the Continue button, and are only making corrections on this form, you can check the box above to avoid uploading your photograph file more than once. Punkt 10. Zaznaczyłam TAK a potem zaznaczyłam kraj (czyli Ukraine), i wyskoczyło mi ( If you are not eligible based on your birth country, please answer "No" to the question above. Otherwise, do not select a country of eligibility. ) 10. Country of Eligibility Explanation of Country of Eligibility Are you claiming eligibility based on your Birth Country? Yes No If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility. Select A Country...
rybka Napisano 17 Października 2005 Zgłoś Napisano 17 Października 2005 Do fotografii nie dołącza się imienia i nazwiska a w punkcie 10 zaznaczasz tylko YES i nie wybierasz kraju
Andrew Napisano 17 Października 2005 Zgłoś Napisano 17 Października 2005 W pkt. 10 zaznaczasz YES i nie podajesz zadnego kraju. A jezeli chodzi o zdjecie to nierozumiem o co Ci chodzi z tym imieniem i nazwiskiem. Mozesz podac nazwe pliku np.Jan_Kowalski_Poland.jpg ale nie jest to konieczne. Wszystko jest wypelniane w formie cyfrowej wiec oni beda wiedziec do kogo nalezy to zdjecie.
olcia Napisano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Napisano 18 Października 2005 Ceść wszystkim! I nareszcie ...... przyjeli moją aplikację, jesteście kochani, dzięki Anrew, Rybko i Bunny. Teraz tylko czekać ( może jeszcze dyskwalifikują ) Wiecie narazie nie wypełniam wniosku dla brata, chcę się upewnić czy zdjęcia przejdą. Powiem ze Photoshop jest do d....! Dwa dni męczyłam sie z nim i nic, w końcu zrobiłam to w Microsofcie P. E. - tylko nie jestem pewna czy dobrze, niby sprawdziłam w (Validatorze), rozmiary się zgadzają, ale może im co innego nie będzie pasować. Słyszałam że oni jeszcze wysyłaja potwierdzenie mailem jeżeli wszystko sie zgadza? Odrazu ? PA-PA. Pozdrawiam.
sly6 Napisano 19 Października 2005 Zgłoś Napisano 19 Października 2005 nic nie wysylaja ze jest dobrze,,,wysla Ci list jesli Cie wylosuja .........powodzenia
SKOLMAN_MWS Napisano 19 Października 2005 Zgłoś Napisano 19 Października 2005 ale wiesz ze Polska jest wykluczona z DV 2007 ??? http://yoshi.ziomek.us/index.php?komentuj=24901 bo to kara za właźi[beeep]stwo ameryce!
rauls Napisano 20 Października 2005 Zgłoś Napisano 20 Października 2005 bo to kara za właźi[beeep]stwo ameryce! to nie zadna kara tylko przekroczony limit 50000 wiz imigracyjnych w ciagu ostatnich 5 lat
SKOLMAN_MWS Napisano 20 Października 2005 Zgłoś Napisano 20 Października 2005 to nie zadna kara tylko przekroczony limit 50000 wiz imigracyjnych w ciagu ostatnich 5 lat masz jakieś linki bym sobie o tym poczytał, że przekroczyliśmy jakiś tam limit, aż tyle ludzi wyjechało na stałe z polski nieźle :shock:
sly6 Napisano 20 Października 2005 Zgłoś Napisano 20 Października 2005 a no tyle wyjechalo a drugie tyle sie szykuje na to....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.