Justyna Ryba Napisano 16 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2020 Witam wygrałam zielona kartę w czerwcu Ale pech trafił ze sprawdziłam dopiero teraz Czy jest ona jeszcze ważna
Xarthisius Napisano 16 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2020 28 minutes ago, Justyna Ryba said: Witam wygrałam zielona kartę w czerwcu Ale pech trafił ze sprawdziłam dopiero teraz Czy jest ona jeszcze ważna DV21? Tak, procesowanie jeszcze sie nawet nie zaczelo ze wzgledu na obowiazujacy ban imigracyjny. Pierwsze rozmowy w konsulatach najwczesniej w styczniu. Poczytaj ten watek:
Halyna Napisano 16 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2020 Godzinę temu, Justyna Ryba napisał: Witam wygrałam zielona kartę w czerwcu Ale pech trafił ze sprawdziłam dopiero teraz Czy jest ona jeszcze ważna 1. Nie wygrałaś zielonej karty tylko możliwość ubiegania się o nią. 2. Nie znamy twojego numeru więc ciężko nawet powiedzieć, czy masz szansę na rozmowę. 3. Musisz wypełnić DS260 aby mieć szansę podejścia do rozmowy (w zależności od numeru, o którym pisze w pkt 2). Bez wypełnienia przedmiotowego wniosku - Twoja "wygrana" nic nie znaczy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.