Justyna Ryba Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Witam wygrałam zielona kartę w czerwcu Ale pech trafił ze sprawdziłam dopiero teraz Czy jest ona jeszcze ważna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xarthisius Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 28 minutes ago, Justyna Ryba said: Witam wygrałam zielona kartę w czerwcu Ale pech trafił ze sprawdziłam dopiero teraz Czy jest ona jeszcze ważna DV21? Tak, procesowanie jeszcze sie nawet nie zaczelo ze wzgledu na obowiazujacy ban imigracyjny. Pierwsze rozmowy w konsulatach najwczesniej w styczniu. Poczytaj ten watek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halyna Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Godzinę temu, Justyna Ryba napisał: Witam wygrałam zielona kartę w czerwcu Ale pech trafił ze sprawdziłam dopiero teraz Czy jest ona jeszcze ważna 1. Nie wygrałaś zielonej karty tylko możliwość ubiegania się o nią. 2. Nie znamy twojego numeru więc ciężko nawet powiedzieć, czy masz szansę na rozmowę. 3. Musisz wypełnić DS260 aby mieć szansę podejścia do rozmowy (w zależności od numeru, o którym pisze w pkt 2). Bez wypełnienia przedmiotowego wniosku - Twoja "wygrana" nic nie znaczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.