Skocz do zawartości

DV 2022 - wątek dla osób które wygrały GC i mają pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Just now, Xarthisius said:

Z tresci maila. Jak sam zauwazyles, jezeli nie jest przeprocesowany to email jest inny.

To jest zakładając, że mają jakąś logikę przy wybieraniu szablonu z odpowiedzią :D ale zakładając że tak, to racja, można wyciągnąć taki wniosek.

• Odpowiedzi 2,6 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Dodane obrazy

Napisano
23 minuty temu, kenadams napisał:

Ja też dostałem dokładnie taką samą odpowiedź, a inna niż miesiąc temu kiedy odpisali coś w stylu "Your forms have been received and are currently processing".

Skąd ta pewność?

Kenadams jaki nr i kiedy ds złożony ?

Napisano
6 godzin temu, Wiwo napisał:

Mi tak odpisali, mój cn 22k ds wysłany 11.05. Nie wiem czy to dobrze czy nie? IMG_20220304_093641.thumb.jpg.78fdfb8a417c4b8a19695c4b3629ee51.jpg

U mnie taka sama wiadomość dzisiaj przyszła, wiec pozostaje czekać. 

Napisano

Mam pytanie jeśli dostane zieloną kartę ale po jakimś czasie będę chciała wyjść za mąż za osobę która jest innej narodowości czy mogę jej automatycznie też dać zieloną kartę ?

Napisano
29 minutes ago, Agggg said:

Mam pytanie jeśli dostane zieloną kartę ale po jakimś czasie będę chciała wyjść za mąż za osobę która jest innej narodowości czy mogę jej automatycznie też dać zieloną kartę ?

Nie. 

W tym przypadku bedziesz dla tej osoby musiala wystapic o wize malzenska. W przypadku posiadacza zielonej karty sponsorowanie malzonka trwa okolo 2 lat. 

Napisano
update: Mam zapro na koniec kwietnia... DS Czerwiec CN 2XXX

[mention=118932]Jacek87[/mention] ten koszt  to w sumie za badania, szczepienia i wizytę u doktora?

A kiedy dokładnie złożyłeś ds?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano
W dniu 4.03.2022 o 09:40, Wiwo napisał:

Mi tak odpisali, mój cn 22k ds wysłany 11.05. Nie wiem czy to dobrze czy nie? IMG_20220304_093641.thumb.jpg.78fdfb8a417c4b8a19695c4b3629ee51.jpg

Również napisałem zapytanie do kcc, i uzyskałem identyczną odpowiedź. Czyli trzeba czekać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...