kenadams Napisano 4 Marca 2022 Zgłoś Napisano 4 Marca 2022 Just now, Xarthisius said: Z tresci maila. Jak sam zauwazyles, jezeli nie jest przeprocesowany to email jest inny. To jest zakładając, że mają jakąś logikę przy wybieraniu szablonu z odpowiedzią ale zakładając że tak, to racja, można wyciągnąć taki wniosek. Cytuj
magsasi Napisano 4 Marca 2022 Zgłoś Napisano 4 Marca 2022 A czy nie powinien być status „ready”, jeśli jest przeprocesowany ds? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
SZAKALL Napisano 4 Marca 2022 Zgłoś Napisano 4 Marca 2022 23 minuty temu, kenadams napisał: Ja też dostałem dokładnie taką samą odpowiedź, a inna niż miesiąc temu kiedy odpisali coś w stylu "Your forms have been received and are currently processing". Skąd ta pewność? Kenadams jaki nr i kiedy ds złożony ? Cytuj
ElPacho83 Napisano 4 Marca 2022 Zgłoś Napisano 4 Marca 2022 6 godzin temu, Wiwo napisał: Mi tak odpisali, mój cn 22k ds wysłany 11.05. Nie wiem czy to dobrze czy nie? U mnie taka sama wiadomość dzisiaj przyszła, wiec pozostaje czekać. Cytuj
kenadams Napisano 4 Marca 2022 Zgłoś Napisano 4 Marca 2022 23 minutes ago, SZAKALL said: Kenadams jaki nr i kiedy ds złożony ? Dolne 7k a DS złożony pod koniec września. 1 Cytuj
Xarthisius Napisano 4 Marca 2022 Autor Zgłoś Napisano 4 Marca 2022 57 minutes ago, magsasi said: A czy nie powinien być status „ready”, jeśli jest przeprocesowany ds? Nie. Ready jestes dopiero jak masz termin rozmowy w ambasadzie. 1 1 Cytuj
Agggg Napisano 6 Marca 2022 Zgłoś Napisano 6 Marca 2022 Mam pytanie jeśli dostane zieloną kartę ale po jakimś czasie będę chciała wyjść za mąż za osobę która jest innej narodowości czy mogę jej automatycznie też dać zieloną kartę ? Cytuj
Roelka v.2 Napisano 6 Marca 2022 Zgłoś Napisano 6 Marca 2022 29 minutes ago, Agggg said: Mam pytanie jeśli dostane zieloną kartę ale po jakimś czasie będę chciała wyjść za mąż za osobę która jest innej narodowości czy mogę jej automatycznie też dać zieloną kartę ? Nie. W tym przypadku bedziesz dla tej osoby musiala wystapic o wize malzenska. W przypadku posiadacza zielonej karty sponsorowanie malzonka trwa okolo 2 lat. 1 Cytuj
magsasi Napisano 7 Marca 2022 Zgłoś Napisano 7 Marca 2022 update: Mam zapro na koniec kwietnia... DS Czerwiec CN 2XXX [mention=118932]Jacek87[/mention] ten koszt to w sumie za badania, szczepienia i wizytę u doktora?A kiedy dokładnie złożyłeś ds?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
AS13 Napisano 7 Marca 2022 Zgłoś Napisano 7 Marca 2022 W dniu 4.03.2022 o 09:40, Wiwo napisał: Mi tak odpisali, mój cn 22k ds wysłany 11.05. Nie wiem czy to dobrze czy nie? Również napisałem zapytanie do kcc, i uzyskałem identyczną odpowiedź. Czyli trzeba czekać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi