Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  W dniu 29.03.2022 o 15:05, ala2022 napisał:
więc to są te CN do maja, z tym że ostatnio były zaproszenia tylko do 4k. W takim tempie do września dojdzie do 15k w najlepszym wypadku.

Tak, do maja. Ale do końca maja te wszystkie casy nie będą przerobione (jeśli ElPacho dobrze policzył a tempo się nie poprawi). Raczej bliżej CN 10000.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Napisano
  W dniu 29.03.2022 o 15:20, Zetpi napisał:

Tak, do maja. Ale do końca maja te wszystkie casy nie będą przerobione (jeśli ElPacho dobrze policzył a tempo się nie poprawi). Raczej bliżej CN 10000.

Rozwiń  

ale one już są zaproszone. To nie jest taka sama ilość w każdym tygodniu. Wyszło chyba ponad 300 zaproszeń na kwiecień, z czego ok.100 jest przełożona na maj, więc jeszcze coś tam chyba dorzucą do maja. Co nie zmienia faktu, że do wysokich nr nie dojdzie.

Napisano
  W dniu 29.03.2022 o 15:28, ala2022 napisał:
ale one już są zaproszone. To nie jest taka sama ilość w każdym tygodniu. Wyszło chyba ponad 300 zaproszeń na kwiecień, z czego ok.100 jest przełożona na maj, więc jeszcze coś tam chyba dorzucą do maja. Co nie zmienia faktu, że do wysokich nr nie dojdzie.

Faktycznie. W tym depresyjnym myśleniu popełniłem logiczny błąd - jak piszesz: są już zaproszone. Żeby tego nie przerobić, musieliby znów poprzesuwać - tym razem na czerwiec. Więc liczmy, że zwiększą tempo, żeby tak się nie stało. Dzięki za zwrócenie uwagi.

Napisano (edytowane)
  W dniu 30.03.2022 o 18:30, ElPacho83 napisał:

@XarthisiusCzy jest znana całkowita ilość spraw które są przypisane do Warszawy w tym roku? Można to sprawdzić w jakiś sposób?

Rozwiń  

Niestety: nie i nie. W sumie nawet nie wiem czy DoS to wie. Dopoki, ktos nie zlozy i nie wypelni DS-260 po raz pierwszy i oni tego jakos nie przeczytaja, to sami tego nie wiedza. W automatyzacje u nich to ja nie wierze...

Edytowane przez Xarthisius
  • Dziękuję! 1
Napisano

Pocieszam się w następujący sposób:, tempo wydawania wiz w Wawie musiało wzrosnąć, skoro do końca lutego wydano ich 110, a na tę chwilę 220. To tempo nieznacznie słabsze od ogólnoeuropejskiego.

Napisano
  W dniu 31.03.2022 o 04:24, Zetpi napisał:
Pocieszam się w następujący sposób:, tempo wydawania wiz w Wawie musiało wzrosnąć, skoro do końca lutego wydano ich 110, a na tę chwilę 220. To tempo nieznacznie słabsze od ogólnoeuropejskiego.

Oczywiście casów, nie wiz.

Napisano
  W dniu 31.03.2022 o 05:13, Damianq napisał:
Ja w sumie jestem trochę zdziwiony że mój DS przez ponad 3 miesiące od wyslania nie został przerobiony.

Mój z czerwca został przerobiony jakiś tydzień temu….