mvgda Napisano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Amigo napisał: Mam pytanko dot. badań na Kosiarzy w Wilanowie, a mianowicie ile się czeka na wyniki ? czy się odbiera od razu po badaniach czy lekarz sam wysyła do ambasady? Pytam ponieważ rozmowę mam 7 września a badania na Kosiarzy 6 września , czy terminowo to ogarnę? lekarz sam wysyła je do ambasady, byłam w podobnej sytuacji przy drugiej rozmowie i dostałam na rozmowie odmowę ze względu na brak dokumentów medycznych ale zostawili mój paszport w ambasadzie i jak przyszły wyniki od lekarza to wysłali mi paszport z wbitą wizą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatemelovemelikeme Napisano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 23 godziny temu, ala2022 napisał: dlatego ja z czerwcowym 22k przeniosłam się do innej ambasady i mam wizę wbità w paszport Jak to zrobiłaś i do jakiej ambasady się przeniosłaś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amigo Napisano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 3 godziny temu, mvgda napisał: lekarz sam wysyła je do ambasady, byłam w podobnej sytuacji przy drugiej rozmowie i dostałam na rozmowie odmowę ze względu na brak dokumentów medycznych ale zostawili mój paszport w ambasadzie i jak przyszły wyniki od lekarza to wysłali mi paszport z wbitą wizą. Po jakim czasie przyszły wyniki do ambasady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mvgda Napisano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 6 godzin temu, Amigo napisał: Po jakim czasie przyszły wyniki do ambasady? nie wiem dokładnie ale wydaje mi się ze paszport przyszedł do mnie jakos po tygodniu wiec pewnie zajęło im to 3-4dni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Cześć, co w przypadku jeżeli rozmowę mam 2 września a do tego czasu nie jestem w stanie zrobić badań lekarskich? W Krakowie są terminy na listopad a w Warszawie na drugą połowę wrześniaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tereus Napisano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 17 godzin temu, mvgda napisał: lekarz sam wysyła je do ambasady, byłam w podobnej sytuacji przy drugiej rozmowie i dostałam na rozmowie odmowę ze względu na brak dokumentów medycznych ale zostawili mój paszport w ambasadzie i jak przyszły wyniki od lekarza to wysłali mi paszport z wbitą wizą. muszę się nie zgodzić. Robiłem badania tydzień temu. Dostałem na miejscu kopertę zaklejoną z papierami, którą mam wziąć na rozmowę. Rano rtg i krew - wyniki po 3 godzinach. popołudniu szczepienia i wywiad. Wszystkie papiery w kopercie dostałem zaraz po wizycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 muszę się nie zgodzić. Robiłem badania tydzień temu. Dostałem na miejscu kopertę zaklejoną z papierami, którą mam wziąć na rozmowę. Rano rtg i krew - wyniki po 3 godzinach. popołudniu szczepienia i wywiad. Wszystkie papiery w kopercie dostałem zaraz po wizycie.Gdzie robiłeś i ile wcześniej się umawiałeś?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 9 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 2 hours ago, KP said: Cześć, co w przypadku jeżeli rozmowę mam 2 września a do tego czasu nie jestem w stanie zrobić badań lekarskich? W Krakowie są terminy na listopad a w Warszawie na drugą połowę września Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Sprobuj tricku, ktory zaproponowal @kenadams tu: https://forum.usa.info.pl/topic/31855-dv-2022-wątek-dla-osób-które-wygrały-gc-i-mają-pytania/?do=findComment&comment=324563 Cofnij sie w watku do tamtego okresu. Przynajmniej 4 osoby sie umawialy na badania i pisaly jak to sie odbywalo. Byla, tez opowiedz co sie dzieje kiedy masz interview i nie masz badan: idziesz normalnie na interview, badania dosylasz (Ty albo lekarz bezposrednio) jak tylko bedziesz je mial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 18 godzin temu, Hatemelovemelikeme napisał: Jak to zrobiłaś i do jakiej ambasady się przeniosłaś? napisałam do ambasady po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 9 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 (edytowane) 30 minutes ago, ala2022 said: napisałam do ambasady po prostu A mozesz napisac cos wiecej. Co napisalas? Do ktorej ambasady? Piszesz jakby to bylo oczywiste dla wszystkich, a najwyrazniej nie jest. Ludzie czekaja na jakiekolwiek strzepy informacji, a Ty odpowiadasz zdawkowo. Tracisz im tylko czas, a moze ktos jeszcze sie zdazy przeniesc ta sama droga. Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez Xarthisius 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi