FORST Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 (edytowane) 8 minut temu, Amigo napisał: 1505 to niski nr, a kiedy wysłałeś DS 260 pod koniec czerwca, to dobrze , że taki niski numer późno? Edytowane 16 Lutego 2022 przez FORST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magsasi Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Czyli mam jechać z tym co mam, zapłacić i odbyć rozmowę? Lekarza mogę później załatwić? Czy na rozmowie dowiem się już czy TAK czy NIE? Lekarza umów sobie już teraz. Jeśli jej zdążysz do niego pójść przed interview to będziesz mógł „donieść” badania. W ambasadzie wiedza, że jest duży popyt na wizyty lekarskie, więc wiedza, ze ludzie mogą nie wyrobić się z nimi przed spotkaniem w konsulacie. Jedz na rozmowę ze wszystkimi wymaganymi dokumentami. Na rozmowie konsul Ci powie czy wiza przyznana czy nie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek87 Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 11 minut temu, FORST napisał: pod koniec czerwca, to dobrze , że taki niski numer późno? ja wysłałem na początku czerwca a numer mam o prawie 500 niższy od Ciebie, a interview mam na 1 marca, badania 2marca. Więc chyba wszystko git u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magsasi Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Kiedyś trafiłam na stronę, gdzie były opisane wyniki loterii dv2022. Ile osób brało udział, ile osób wylosowanych, w podziale na kraje. Czy ktoś może wie co to była za strona i mogłaby podesłać link?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 17 minutes ago, magsasi said: Kiedyś trafiłam na stronę, gdzie były opisane wyniki loterii dv2022. Ile osób brało udział, ile osób wylosowanych, w podziale na kraje. Czy ktoś może wie co to była za strona i mogłaby podesłać link? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magsasi Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 O właśnie! Dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAKALL Napisano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2022 10 godzin temu, Xarthisius napisał: Xarthisius pytanie z innej beczki. z Twojego doświadczenia były takie przypadki żeby przenieść rozmowę z ambasady z Wawy do innej najbliższej na przykład w Berlinie ? pytam ze względu na ilość casow na Warszawę jaka jest a jej mocy przerobowej na miesiąc tych casow bo martwię się ze wszystkich nie dadzą rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magsasi Napisano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2022 Musiałbyś mieszkać w Berlinie, by moc przenieść swoją sprawę tamWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka 1 Napisano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2022 Jeszcze jedno pytanie. Czy te 27 000 numerów może mieć już pewność że prędzej czy później będą miały rozmowę w ambasadzie?oczywiscie pomijam jeśli ktoś nie spełnia wymagań albo zamkną ambasady przez pandemie ,itp.Czy może się zdarzyć że ambasady wydadzą swoją pulę wiz nie dochodząc nawet do tego numeru i wtedy koniec zabawy?dla kogoś może to banalne pytanie ale chcę mieć pewność ,od wczoraj analizuje. Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 17 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2022 (edytowane) 2 hours ago, Agnieszka 1 said: Jeszcze jedno pytanie. Czy te 27 000 numerów może mieć już pewność że prędzej czy później będą miały rozmowę w ambasadzie?oczywiscie pomijam jeśli ktoś nie spełnia wymagań albo zamkną ambasady przez pandemie ,itp.Czy może się zdarzyć że ambasady wydadzą swoją pulę wiz nie dochodząc nawet do tego numeru i wtedy koniec zabawy?dla kogoś może to banalne pytanie ale chcę mieć pewność ,od wczoraj analizuje. Z góry dzięki za odpowiedź Moga sie zdarzyc 3 negatywne rzeczy: Ambasada nie zdazy przerobic wszystkich (calkiem prawdopodobne) Zabraknie wiz (bardzo malo prawdopodobne w tym roku) Nastapi tzw. retrogresja numerow w VB. To nie jest tak, ze one z miesiaca na miesiac musza rosnac, moga tez zostac zmiejszone. (tez malo prawdopodobne) Edytowane 17 Lutego 2022 przez Xarthisius 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi