ala2022 Napisano 23 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2022 1 minutę temu, magsasi napisał: Mogłabyś podać link do tego forum? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk używam w tel. Wejdź na telegram i wpisz DV22 pojawi się kilka grup, 2 rosyjskie - 1 na Warszawę i główna dv global. Cytuj
magsasi Napisano 23 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2022 używam w tel. Wejdź na telegram i wpisz DV22 pojawi się kilka grup, 2 rosyjskie - 1 na Warszawę i główna dv global. Nie wiem co robie źle, ale chyba nie mam dostępu:Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Xarthisius Napisano 23 Lutego 2022 Autor Zgłoś Napisano 23 Lutego 2022 4 minutes ago, magsasi said: Nie wiem co robie źle, Poprzestajesz na "DV" :). Wpisz "DV 2022" 1 Cytuj
magsasi Napisano 24 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2022 Poprzestajesz na "DV" . Wpisz "DV 2022"Faktycznie! Dzięki!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
ala2022 Napisano 24 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2022 Jednak nie ma na Warszawę, w tamtym miesiącu były 23go razem z pozostałymi wschodnimi ambasadami, ciekawe czy Warszawa wstrzymała ze względu na Ukrainę Cytuj
kenadams Napisano 25 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2022 Nie chcę siać paniki takim pytaniem, ale wiecie może jak wygląda przeniesienie interview np do takiego Berlina? Ile tam trzeba być żeby to zaakceptowali? Cytuj
ala2022 Napisano 25 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2022 51 minut temu, kenadams napisał: Nie chcę siać paniki takim pytaniem, ale wiecie może jak wygląda przeniesienie interview np do takiego Berlina? Ile tam trzeba być żeby to zaakceptowali? Berlin czy Frankfurt ? musisz mieć status rezydenta lub wykazać związek z tym krajem. jesli twój dss jest przeprocesowany to KCC nie może przenieść, musiałbyś ustalić z ambasadą, więc sprawdź najpierw na jakim etapie jest twój DS 1 Cytuj
Agnieszka 1 Napisano 25 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2022 Wiem ,że gdzieś juz to było ale widziałam różne odpowiedzi, więc dla jasności mam dwa pytania. Chcę w przyszłym tygodniu ogarnąć wszystkie dokumenty dlatego pytanie czy odpis zupelny aktu małżeństwa macie normalnie w języku polskim?bo widziałam że można dostac w wersji wielojęzycznej . Drugie pytanie o kartotekę. Zaznaczyliście wszystkie trzy okienka?czyli kartoteka karna,nieletnich i to trzecie ?chyba osób zatrzymanych czy coś takiego . Dzięki;) Cytuj
Xarthisius Napisano 25 Lutego 2022 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2022 35 minutes ago, Agnieszka 1 said: Wiem ,że gdzieś juz to było ale widziałam różne odpowiedzi, więc dla jasności mam dwa pytania. Chcę w przyszłym tygodniu ogarnąć wszystkie dokumenty dlatego pytanie czy odpis zupelny aktu małżeństwa macie normalnie w języku polskim?bo widziałam że można dostac w wersji wielojęzycznej . Drugie pytanie o kartotekę. Zaznaczyliście wszystkie trzy okienka?czyli kartoteka karna,nieletnich i to trzecie ?chyba osób zatrzymanych czy coś takiego . Dzięki;) Zupelny po polsku (jezeli procesujesz w Warszawie). Wielojezyczne sa tylko skrocone. Tak, wszystkie 3. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi