Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1 minutę temu, magsasi napisał:

Mogłabyś podać link do tego forum?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

używam w tel. Wejdź na telegram i wpisz DV22 pojawi się kilka grup, 2 rosyjskie - 1 na Warszawę i główna dv global. 

Napisano
używam w tel. Wejdź na telegram i wpisz DV22 pojawi się kilka grup, 2 rosyjskie - 1 na Warszawę i główna dv global. 

Nie wiem co robie źle, ale chyba nie mam dostępu:03afb62c54ebb36fc34943e4ecc3222c.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano

Nie chcę siać paniki takim pytaniem, ale wiecie może jak wygląda przeniesienie interview np do takiego Berlina? Ile tam trzeba być żeby to zaakceptowali?

Napisano
51 minut temu, kenadams napisał:

Nie chcę siać paniki takim pytaniem, ale wiecie może jak wygląda przeniesienie interview np do takiego Berlina? Ile tam trzeba być żeby to zaakceptowali?

Berlin czy Frankfurt ? musisz mieć status rezydenta lub wykazać związek z tym krajem.  jesli twój dss jest przeprocesowany to KCC nie może przenieść, musiałbyś ustalić z ambasadą, więc sprawdź najpierw na jakim etapie jest twój DS

• Like 1
Napisano

Wiem ,że gdzieś juz to było ale widziałam różne odpowiedzi, więc dla jasności mam dwa pytania. Chcę w przyszłym tygodniu ogarnąć wszystkie dokumenty dlatego pytanie czy odpis zupelny aktu małżeństwa macie normalnie w języku polskim?bo widziałam że można dostac w wersji wielojęzycznej .

Drugie pytanie o kartotekę.  Zaznaczyliście wszystkie trzy okienka?czyli kartoteka karna,nieletnich i to trzecie ?chyba osób zatrzymanych czy coś takiego . Dzięki;)

Napisano
35 minutes ago, Agnieszka 1 said:

Wiem ,że gdzieś juz to było ale widziałam różne odpowiedzi, więc dla jasności mam dwa pytania. Chcę w przyszłym tygodniu ogarnąć wszystkie dokumenty dlatego pytanie czy odpis zupelny aktu małżeństwa macie normalnie w języku polskim?bo widziałam że można dostac w wersji wielojęzycznej .

Drugie pytanie o kartotekę.  Zaznaczyliście wszystkie trzy okienka?czyli kartoteka karna,nieletnich i to trzecie ?chyba osób zatrzymanych czy coś takiego . Dzięki;)

Zupelny po polsku (jezeli procesujesz w Warszawie). Wielojezyczne sa tylko skrocone. Tak, wszystkie 3.