Skocz do zawartości

DV 2022 - wątek dla osób które wygrały GC i mają pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
34 minutes ago, szaman said:

Co w sytuacje, gdy na rozmowie dziecko bedzie miało 4 lata a w trakcie wylotu 5 ? ( mam taką sytuacje )

Jak ma wizę imigracyjną w paszporcie to nie będzie musiało pokazać dowodu szczepienia

• Odpowiedzi 2,6 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
24 minutes ago, szaman said:

Aha jeszcze jedno pytanie. Czy jakiekolwiek dokumenty musze mieć przetłumaczone na angielski ? Nigdy Nie mieszkałem dłużej niż 6 miesiecy poza Polską 

A byłeś karany?

Napisano
3 godziny temu, mcpear napisał:

Na przyszłość polecem google - to dobra wyszukiwarka -https://www.google.com/search?q=I-134

Serio? Nie trzeba być takim chamskim ... myslisz ze jak kobieta to co nie szukałam w Google? Poprostu nie mogłam znalesc formularza pdf . I tak ty nie pomogłeś to po co taka złośliwość? Myslalam ze forum jest po to żeby pomagać sobie nawzajem

Napisano

Myślisz, że ktoś na forum zna ten link na pamięć? Osoba, która ci go przysłała. Weszła na google, wpisała "I-134" i pierwszy z brzegu link przyłala Tobie. Jestem ciekaw co wpisałaś w google, że google sobie nie poradziło w znalezieniu wersji PDF

Napisano
Godzinę temu, mcpear napisał:

Myślisz, że ktoś na forum zna ten link na pamięć? Osoba, która ci go przysłała. Weszła na google, wpisała "I-134" i pierwszy z brzegu link przyłala Tobie. Jestem ciekaw co wpisałaś w google, że google sobie nie poradziło w znalezieniu wersji PDF

Nie będę wdawać się z tobą w pyskówkę i zniżać się do twojego poziomu. Po co się odzywasz jak to nie Ty pomogłeś ?! Az tak ci się nudzi ? Miałbyś trochę tupetu i ugryzł się w język a jak razi cie w oczy ze zadałam pytanie a ktoś mi odpowiedzial nie wchodź na forum i bedziesz mial wielki problem z głowy. Zachowanie na poziomie przedszkola....

Napisano
17 minutes ago, PaUla87 said:

Zachowanie na poziomie przedszkola....

Dokladnie, ale chyba nie ze strony mcpear, ktory sporo tu pomaga i doradza. Chyba lepsze podejscie jest nie rzucac sie na niego bo szanse sa niezle ze jeszcze Ci pomoze :) 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...