katarzyna_gawor Napisano 10 Marca 2022 Zgłoś Napisano 10 Marca 2022 8 godzin temu, ewsco napisał: A kiedy Ds składałaś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 18.10 składany ds po raz 1 i 2 x był otwierany, ostatni raz w połowie grudnia (co szło bardzo sprawnie). Tak czy inaczej jesteśmy prawie w połowie czasu procesowania caseów (pół roku mija z końcem marca i pół roku zostanie do końca września) a patrząc na mój od grudnia minęło i tak prawie 3 miesiące. Dlatego szczerze mówiąc zaczynam się niepokoić. Do pozwu się nie zgłoszę bo nie widzę w tym sensu, ale maila do KCC napiszę Cytuj
ewsco Napisano 10 Marca 2022 Zgłoś Napisano 10 Marca 2022 18.10 składany ds po raz 1 i 2 x był otwierany, ostatni raz w połowie grudnia (co szło bardzo sprawnie). Tak czy inaczej jesteśmy prawie w połowie czasu procesowania caseów (pół roku mija z końcem marca i pół roku zostanie do końca września) a patrząc na mój od grudnia minęło i tak prawie 3 miesiące. Dlatego szczerze mówiąc zaczynam się niepokoić. Do pozwu się nie zgłoszę bo nie widzę w tym sensu, ale maila do KCC napiszęDaj znać co Ci odpiszą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
Amigo Napisano 10 Marca 2022 Zgłoś Napisano 10 Marca 2022 1 godzinę temu, ewsco napisał: Daj znać co Ci odpiszą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W dniu wczorajszym otrzymałem taką odpowiedź od KCC; Thank you for your inquiry. Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Once the Kentucky Consular Center has finished processing your DS-260, you will receive an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing. Cytuj
ewsco Napisano 10 Marca 2022 Zgłoś Napisano 10 Marca 2022 W dniu wczorajszym otrzymałem taką odpowiedź od KCC; Thank you for your inquiry. Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Once the Kentucky Consular Center has finished processing your DS-260, you will receive an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing.Dostałam dokładnie taką samą Jaki masz cn i kiedy Ds?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Amigo Napisano 10 Marca 2022 Zgłoś Napisano 10 Marca 2022 5 minut temu, ewsco napisał: Dostałam dokładnie taką samą Jaki masz cn i kiedy Ds? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 11tys ds koniec września Cytuj
Deep_euphoria Napisano 10 Marca 2022 Zgłoś Napisano 10 Marca 2022 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie obserwowałam chwilke forum i też wysyłałam e-maila do kcc i dostałam w poniedziałek taka odpowiedz . CN mamy 9xxx ds złożony 24 sierpien Edytowane 10 Marca 2022 przez Deep_euphoria 1 Cytuj
ewsco Napisano 10 Marca 2022 Zgłoś Napisano 10 Marca 2022 Wychodzi, na to, że nic się nie zmienia, a my stoimy jak staliśmy i myśle, że nasza frustracja, niepewność i brak cierpliwości nic nie zmieni. Zostało jeszcze 5 pełnych miesięcy i 1 do uzupełnienia jak ktoś zrezygnuje i tyle. Zostaje nam czekać pełnych nadziei, że do 30 września uda się nam mieć spotkanie i tyle. Trzymam za nas wszystkich kciuki. Ps wątpię, że będą bany i zakazy wjazdu dla Rosjan, bo Niemcy handlują cały czas z Rosją i ogromne ilości tirów rosyjskich stoją na przejściach granicznych Polska BiałoruśTakże nasza nadzieja na szybsze przeprocesowanie jest naiwnaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Deep_euphoria Napisano 10 Marca 2022 Zgłoś Napisano 10 Marca 2022 7 minut temu, ewsco napisał: Wychodzi, na to, że nic się nie zmienia, a my stoimy jak staliśmy i myśle, że nasza frustracja, niepewność i brak cierpliwości nic nie zmieni. Zostało jeszcze 5 pełnych miesięcy i 1 do uzupełnienia jak ktoś zrezygnuje i tyle. Zostaje nam czekać pełnych nadziei, że do 30 września uda się nam mieć spotkanie i tyle. Trzymam za nas wszystkich kciuki. Ps wątpię, że będą bany i zakazy wjazdu dla Rosjan, bo Niemcy handlują cały czas z Rosją i ogromne ilości tirów rosyjskich stoją na przejściach granicznych Polska Białoruś Także nasza nadzieja na szybsze przeprocesowanie jest naiwna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Myślę , że jeśli mieli by dać bana dla Rosji juz by to zrobili ,a oni chyba nawet nie zwracają na to uwagi . A jeśli chodzi o mojego e-maila od kcc to przeprocesowali ds i teraz mam czekać z nadzieją że się odezwą? Cytuj
Hatemelovemelikeme Napisano 10 Marca 2022 Zgłoś Napisano 10 Marca 2022 32 minuty temu, Deep_euphoria napisał: Myślę , że jeśli mieli by dać bana dla Rosji juz by to zrobili ,a oni chyba nawet nie zwracają na to uwagi . A jeśli chodzi o mojego e-maila od kcc to przeprocesowali ds i teraz mam czekać z nadzieją że się odezwą? Są kraje, które takiego bana nałożyły, więc są tacy, którzy zwracają. Co do Twojego maila od KCC to odpowiedź brzmi tak. Cytuj
ewsco Napisano 10 Marca 2022 Zgłoś Napisano 10 Marca 2022 https://www.facebook.com/groups/3443477415878927/Wrzucam grupę dla naszego wątku na fb Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi