don123 Napisano 10 Marca 2022 Zgłoś Napisano 10 Marca 2022 22 minuty temu, Deep_euphoria napisał: I pytanie np. Na jakim etapie obecnie jest mój CN . Dzięki Cytuj
danielwro Napisano 13 Marca 2022 Zgłoś Napisano 13 Marca 2022 tez zapytałem o swój status i dostałem to co wszyscy - Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email. Cytuj
ala2022 Napisano 13 Marca 2022 Zgłoś Napisano 13 Marca 2022 3 godziny temu, danielwro napisał: tez zapytałem o swój status i dostałem to co wszyscy - Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email. nie to co wszyscy, twój DS jest przeprocesowany i możesz spodziewać się zaproszenia. Cytuj
Amigo Napisano 13 Marca 2022 Zgłoś Napisano 13 Marca 2022 6 godzin temu, danielwro napisał: tez zapytałem o swój status i dostałem to co wszyscy - Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email. Jaki masz cn i kiedy Ds? Cytuj
danielwro Napisano 14 Marca 2022 Zgłoś Napisano 14 Marca 2022 7 godzin temu, Amigo napisał: Jaki masz cn i kiedy Ds? 7k, pod koniec lipca 1 Cytuj
ElPacho83 Napisano 14 Marca 2022 Zgłoś Napisano 14 Marca 2022 Jak często przesyłają przeprocesowane case do ambasady w Warszawie? Jest to w jakiś sposób usystematyzowane? Np. raz w miesiącu, czy raz w tygodniu? Cytuj
danielwro Napisano 15 Marca 2022 Zgłoś Napisano 15 Marca 2022 niech mi ktos prosze przypomni interpretacje powyzszego... Czy oznacza to, ze 167+3+34 CN mialo rozmowe w ambasadzie, 475 jest juz umowiona na wizyty... A zatem ja, zanim potencjalnie mialbym rozmowe (a wczesniej oczywiscie ready i termin), te 475 CN musi byc i tak przeprocesowane przede mna? Czy moze wsrod tych 475 sa tez givupersi, ktorym termin minal i sie nie zjawili? Cytuj
Xarthisius Napisano 15 Marca 2022 Autor Zgłoś Napisano 15 Marca 2022 1 hour ago, danielwro said: niech mi ktos prosze przypomni interpretacje powyzszego... Czy oznacza to, ze 167+3+34 CN mialo rozmowe w ambasadzie, 475 jest juz umowiona na wizyty... A zatem ja, zanim potencjalnie mialbym rozmowe (a wczesniej oczywiscie ready i termin), te 475 CN musi byc i tak przeprocesowane przede mna? Czy moze wsrod tych 475 sa tez givupersi, ktorym termin minal i sie nie zjawili? 167+3+34 CN mialo rozmowe. 475 jest juz umowiona na wizyty, ale to tez zawiera jak to okresliles "givupersow". W przypadku niezjawienia sie do ambasady ich status zostanie Ready juz na zawsze. Mozna ich probowac zidentifikowac patrzac na to ile czasu dany case jest w statusie Ready. 1 1 Cytuj
Xarthisius Napisano 15 Marca 2022 Autor Zgłoś Napisano 15 Marca 2022 On 3/14/2022 at 6:36 AM, ElPacho83 said: Jak często przesyłają przeprocesowane case do ambasady w Warszawie? Jest to w jakiś sposób usystematyzowane? Np. raz w miesiącu, czy raz w tygodniu? Na chwile obecna nieczesciej niz 2 razy w miesiacu: 1 raz na docelowy miesiac, 1 raz "zapchaj dziury" na biezacy. 1 Cytuj
danielwro Napisano 15 Marca 2022 Zgłoś Napisano 15 Marca 2022 33 minuty temu, Xarthisius napisał: 167+3+34 CN mialo rozmowe. 475 jest juz umowiona na wizyty, ale to tez zawiera jak to okresliles "givupersow". W przypadku niezjawienia sie do ambasady ich status zostanie Ready juz na zawsze. Mozna ich probowac zidentifikowac patrzac na to ile czasu dany case jest w statusie Ready. dzieki! I wlasnie to byloby moje nastepne pytanie ile jest realnych ready? Czy np. to ma sense - odrzucic wszystkich ready, ktorych ostatnia_data jest starsza od najnowszej_daty Issued/Refused? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi