ala2022 Napisano 28 Marca 2022 Zgłoś Napisano 28 Marca 2022 5 godzin temu, ewsco napisał: Nie do końca, bo są osoby które złożyły Ds po mnie maja niższe numery są przeprocesowani, a ja nie. Wydaje mi się tylko, ze tylko majowe Ds zrobili wcześniej a teraz idzie to bardziej po cn, ale to moja prywatna obserwacja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk masz rację tylko majowe. Aczkolwiek jest 1 osoba z 12 maja 23k DQ od listopada z Albanii i nie ma 2NL. Jak nasza ambasada będzie zapraszać nie wiadomo, ale na dzień dzisiejszy jest po CN. 1 Cytuj
Damianq Napisano 28 Marca 2022 Zgłoś Napisano 28 Marca 2022 Czyli jak ktoś wysłał w czerwcu i później DS to ma taką samą sytuację jak ja? Chyba były osoby co pisały że wysłały w czerwcu i później i z KCC mają odpowiedz że zostaly już przeprocesowany i mają czekać na rozmowę. Musialbym wątek wstecz przeczytać ale coś tak mi się kojarzy. Cytuj
Zetpi Napisano 28 Marca 2022 Zgłoś Napisano 28 Marca 2022 Czyli jak ktoś wysłał w czerwcu i później DS to ma taką samą sytuację jak ja? Chyba były osoby co pisały że wysłały w czerwcu i później i z KCC mają odpowiedz że zostaly już przeprocesowany i mają czekać na rozmowę. Musialbym wątek wstecz przeczytać ale coś tak mi się kojarzy.Może ja się kojarzę. 10xxx, 6 czerwca. Sprawdziłem, choć nie wiem, czy ma to jakikolwiek sens, ile casów w moim tysiącu (czyli z zakresu 10000-10999) jest w kategorii total. Jest 164. No cóż…Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
SZAKALL Napisano 29 Marca 2022 Zgłoś Napisano 29 Marca 2022 Mam pytanie do użytkowania @ala2022 bo z tego co pamietam to chyba masz CN 22k-23k prawda ? w związku z tym ze nasza ambasada idzie ślamazarnie i widzę to w czarnych barwach. czy uważasz, że jest sens albo czy będziesz kombinować żeby przenieść rozmowę do innej ambasady? mam na myśli ze na przykład w tym momencie żona dostała prace w innym państwie i ze musimy się przenieść, czy taki zabieg ma sens żeby pisać do tych ameb umyslowych z KCC ? Czy nie ma sensu kombinować ? Cytuj
Deep_euphoria Napisano 29 Marca 2022 Zgłoś Napisano 29 Marca 2022 19 godzin temu, Damianq napisał: Czyli jak ktoś wysłał w czerwcu i później DS to ma taką samą sytuację jak ja? Chyba były osoby co pisały że wysłały w czerwcu i później i z KCC mają odpowiedz że zostaly już przeprocesowany i mają czekać na rozmowę. Musialbym wątek wstecz przeczytać ale coś tak mi się kojarzy. Sierpień ds I jesteśmy przeprocesowani Cytuj
Zetpi Napisano 29 Marca 2022 Zgłoś Napisano 29 Marca 2022 Sierpień ds I jesteśmy przeprocesowani A przypomnij CN. Ja 10xxx i czerwiec. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
9kk Napisano 29 Marca 2022 Zgłoś Napisano 29 Marca 2022 Ja wysłałam DS 5 listopada i też jestem już przeprocesowana. CN 5XXX Cytuj
Zetpi Napisano 29 Marca 2022 Zgłoś Napisano 29 Marca 2022 Nie do końca, bo są osoby które złożyły Ds po mnie maja niższe numery są przeprocesowani, a ja nie. Wydaje mi się tylko, ze tylko majowe Ds zrobili wcześniej a teraz idzie to bardziej po cn, ale to moja prywatna obserwacja Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDo 9kk: wg tych założeń powinnaś niebawem otrzymać zaproszenie. Masz niski CN, przeprocesowanie, teraz idzie sporo z nr 7000. Ciekawe. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
Deep_euphoria Napisano 29 Marca 2022 Zgłoś Napisano 29 Marca 2022 38 minut temu, Zetpi napisał: A przypomnij CN. Ja 10xxx i czerwiec. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 9xxx Cytuj
ElPacho83 Napisano 29 Marca 2022 Zgłoś Napisano 29 Marca 2022 Informacyjnie, w dniach 21.03.2022 - 28.03.2022 zamknięto 27 spraw w WRW. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi