Xarthisius Napisano 21 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2022 1 minute ago, mvgda said: jak dla mnie ta data submit date wygląda jak data wysłania wniosku do loterii - bo same daty październikowo listopadowe. bo dokladnie tym jest Cytuj
tomasz8822 Napisano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2022 No tak, nie przyszło mi to głowy, że to data wzięcia udziału w loterii. Sądziłem, że to data kiedy ds-260 było submitted. Dzięki za korektę. Cytuj
Wiwo Napisano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2022 Jak przebiega wizyta u lekarza? W Warszawie Cytuj
Justyna234 Napisano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2022 W dniu 18.06.2022 o 17:04, Xarthisius napisał: Napisz bardzo krotkiego maila o tresci: "What is my interview location?". Nic nie tlumacz, nie rozpisuj sie. Upewnij sie, ze wysylasz w dobrym formacie (odpowiedni subject, w tresci data urodzenia, cn itp). KCC ma template ktorym odpowiada, ktory wyglada mniej wiecej tak: "Thank you for you inquiry. Your interview location is MIEJSCE and will be used by KCC for scheduling purposes..." hej, odpisali ze moje interview jest w Warszawie, no zalamana jestem, podalam miejsce zamieszkania jako Dania w DS. Czy moge do nich pisac zeby to zmienili? Jakies rady? Cytuj
ala2022 Napisano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2022 (edytowane) 27 minut temu, Justyna234 napisał: hej, odpisali ze moje interview jest w Warszawie, no zalamana jestem, podalam miejsce zamieszkania jako Dania w DS. Czy moge do nich pisac zeby to zmienili? Jakies rady? to chyba Stockholm? pisz do nich, wyjaśnij sytuację i zapytaj, czy Cię przyjmà. Napisz, że przez cały czas czekałaś, bo myślałaś, że masz interview w Stockholmie. Podaj swój case number. Masz jakieś potwierdzenie adresu w Danii? email : stkivinfo@state.gov Edytowane 22 Czerwca 2022 przez ala2022 1 Cytuj
Justyna234 Napisano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2022 (edytowane) 6 minut temu, ala2022 napisał: to chyba Stockholm? pisz do nich, wyjaśnij sytuację i zapytaj, czy Cię przyjmà. Napisz, że przez cały czas czekałaś, bo myślałaś, że masz interview w Stockholmie. stkivinfo@state.gov dzieki, sprobuje. czyli ze KCC juz nic nie moze zrobic? Edytowane 22 Czerwca 2022 przez Justyna234 Cytuj
ala2022 Napisano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2022 4 minuty temu, Justyna234 napisał: dzieki, sprobuje. czyli ze KCC juz nic nie moze zrobic? zależy jaki masz status. Jak AV to nie. pisz do ambasady od razu nie oglàdaj się na kcc 1 Cytuj
Justyna234 Napisano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2022 Teraz, ala2022 napisał: zależy jaki masz status. Jak AV to nie. pisz do ambasady od razu nie oglàdaj się na kcc napisze, dziekuje, status at NVC - czy to jest to? Napisalam do KCC i teraz wlasnie sklecam email do Sztokholmu Cytuj
ala2022 Napisano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2022 32 minuty temu, Justyna234 napisał: napisze, dziekuje, status at NVC - czy to jest to? Napisalam do KCC i teraz wlasnie sklecam email do Sztokholmu Status to ten automatyczny email z KCC. jak masz current for interview processing to jesteś w kolejce do Warszawy i kcc nie może tego zmienić. Zacznij od Dear Sir/Madam I would like to kindly ask if it's possible to transfer my interview location to the embassy of Stockholm. I live in ...etc. i opisz swojà sytuację. Cytuj
Xarthisius Napisano 22 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2022 (edytowane) Z ambasada bezposrednio to mozna zalatwic jak sie ma zaproszenie na interview (transfer). W tej chwili zmienic lokalizacje mozesz tylko przez KCC. Jezeli jestes w tzw. statusie AV to KCC odpisze Ci, ze nie moze Cie juz przeniesc. Ambasada nic o Tobie nie wie, bo KCC nie wysłało im jeszcze sprawy wiec nie bedzie mogła Ci pomoc. Czy zdazysz nie wiem, ale jeszcze zostalo pare tygodni do zaproszen na wrzesien. Edytowane 22 Czerwca 2022 przez Xarthisius Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi