Trent-Arnold Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 No i jest pierwsza wiza case 5** jakas pani z Moskwy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magsasi Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 No i jest pierwsza wiza case 5** jakas pani z Moskwy)Skąd wiesz?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tereus Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 cześć, pytanko mam Po uzupełnieniu wniosku wziałem ślub. Chciałbym teraz dodać małżonkę do wniosku. Odblokowałem wniosek przez mail do KCC. I teraz czy mam dodać na stronie z wnioskami nowego aplikanta i wszystko dla niej uzupełnić czy wystarczy jak w swoim wniosku na drugiej stronie zaznaczę, że mam żonę i na kolejnej stronie uzupłenie podstawowe dane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magsasi Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 cześć, pytanko mam Po uzupełnieniu wniosku wziałem ślub. Chciałbym teraz dodać małżonkę do wniosku. Odblokowałem wniosek przez mail do KCC. I teraz czy mam dodać na stronie z wnioskami nowego aplikanta i wszystko dla niej uzupełnić czy wystarczy jak w swoim wniosku na drugiej stronie zaznaczę, że mam żonę i na kolejnej stronie uzupłenie podstawowe dane?Musisz dodać nowego członka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
9kk Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 Jak odblokowuje się DS- 260 to opóźnia to proces? tzn. data kiedy edytowaliśmy wniosek jest traktowana jako data wysłania wniosku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trent-Arnold Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 2 godziny temu, magsasi napisał: Skąd wiesz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Na ruskim czacie jest informacja,ona wszystko opisała co i jak.W Kijowie para dziś też otrzymali pozytywną decyzję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magsasi Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 Na ruskim czacie jest informacja,ona wszystko opisała co i jak.W Kijowie para dziś też otrzymali pozytywną decyzjęCiekawe, kiedy do nas napiszą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 2 godziny temu, magsasi napisał: Ciekawe, kiedy do nas napiszą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk obecnie sprawdzają DS z 26 maja. Ona napisała, że jeszcze jedna osoba była z DV w ambasadzie. ktoś jeszcze z Maroko dostał też dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AS13 Napisano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 13 godzin temu, ala2022 napisał: obecnie sprawdzają DS z 26 maja. To jest informacja z Rosyjskiego forum, czy oficjalna USA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trent-Arnold Napisano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 7 godzin temu, AS13 napisał: Oficjalnie USA nic nie publikuje,oprucz case current Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi