Xarthisius Napisano 9 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 26 minutes ago, micham said: czyli completed to znaczy ,ze jest wypełniony i wysłany przez aplikanta czy ,ze został przetworzony przez KCc Jestem na 99% przekonany, ze na "complete" zmienia sie jak tylko go wyslesz. Pisalem wczesniej, ze nie da sie (i nigdy nie bylo to mozliwe) sprawdzic na jakim etapie sa Twoje dokumenty inaczej niz kontaktujac sie bezposrednio z KCC. Masz bardzo niski numer, wyslales DS-260, nic wiecej nie musisz robic. Cierpliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alcomindz. Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Czy jest ktoś jeszcze, kto wysłał DS wraz z dokumentami do dziś nie otrzymał żadnego maila z potwierdzeniem czy nawet DS jest prawidłowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewsco Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Czy jest ktoś jeszcze, kto wysłał DS wraz z dokumentami do dziś nie otrzymał żadnego maila z potwierdzeniem czy nawet DS jest prawidłowy?Ja Ds koniec sierpnia, dokumenty w listopadzie Cisza Cn 13***Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zetpi Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Czy jest ktoś jeszcze, kto wysłał DS wraz z dokumentami do dziś nie otrzymał żadnego maila z potwierdzeniem czy nawet DS jest prawidłowy?Np. ja. DS w czerwcu, dokumenty w sierpniu. Tylko potwierdzenie, że otrzymali. To, że są ok teraz chyba nie ma już znaczenia. Pytanie z innej beczki: badania lekarskie.Czy wiecie jak wcześniej trzeba je umawiać?Jak długo są ważne?Czy są problemy z terminami?I kto konkretnie je wykonuje?Dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewsco Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Np. ja. DS w czerwcu, dokumenty w sierpniu. Tylko potwierdzenie, że otrzymali. To, że są ok teraz chyba nie ma już znaczenia. Pytanie z innej beczki: badania lekarskie.Czy wiecie jak wcześniej trzeba je umawiać?Jak długo są ważne?Czy są problemy z terminami?I kto konkretnie je wykonuje?Dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTerminy jak dzwoniłam na początku września około 1,5 miesiąca. Jednak teraz można donosić badania po rozmowie jak nie zdarzy się przed, badania maja ważność 6 miesięcy i muszą być ważne przy wylocie Ja dzwoniłam do Warszawy, są chyba dwa miejsca w Polsce Należy tez Robić rtg płuc i badania krwi, na warynskiego od ręki Koszt wizyty 300 za osobę plus badania 200 plus szczepienia jak są braki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amigo Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 3 godziny temu, ewsco napisał: Ja Ds koniec sierpnia, dokumenty w listopadzie Cisza Cn 13*** Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja mam cn 11*** z małym haczykiem ds złożony pod koniec września. Czy dokumenty powinienem teraz wysłać bez czekania na informacje o potrzebie wysłania czy czekać jeszcze. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 10 minut temu, Amigo napisał: Ja mam cn 11*** z małym haczykiem ds złożony pod koniec września. Czy dokumenty powinienem teraz wysłać bez czekania na informacje o potrzebie wysłania czy czekać jeszcze. Dzięki Wczoraj zmieniły się zasady i nie trzeba nic wysyłać. Czekasz na termin spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amigo Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 15 minut temu, ala2022 napisał: Wczoraj zmieniły się zasady i nie trzeba nic wysyłać. Czekasz na termin spotkania. Dzięki za dobrą wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 4 godziny temu, Zetpi napisał: Np. ja. DS w czerwcu, dokumenty w sierpniu. Tylko potwierdzenie, że otrzymali. To, że są ok teraz chyba nie ma już znaczenia. Pytanie z innej beczki: badania lekarskie. Czy wiecie jak wcześniej trzeba je umawiać? Jak długo są ważne? Czy są problemy z terminami? I kto konkretnie je wykonuje? Dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Z tego co widzę, to aktualnie Ci, którzy wysłali DS w maju dostali DR, DQ & 2NL ( z małymi wyjątkami ). Czy ktoś tu wysłał w maju i nic nie dostał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magsasi Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Czy jest ktoś jeszcze, kto wysłał DS wraz z dokumentami do dziś nie otrzymał żadnego maila z potwierdzeniem czy nawet DS jest prawidłowy?Ds wypełniony w czerwcu, w październiku wysłałam dokumenty, CN 14xxx i też ciszaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi