Xarthisius Napisano 9 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2021 26 minutes ago, micham said: czyli completed to znaczy ,ze jest wypełniony i wysłany przez aplikanta czy ,ze został przetworzony przez KCc Jestem na 99% przekonany, ze na "complete" zmienia sie jak tylko go wyslesz. Pisalem wczesniej, ze nie da sie (i nigdy nie bylo to mozliwe) sprawdzic na jakim etapie sa Twoje dokumenty inaczej niz kontaktujac sie bezposrednio z KCC. Masz bardzo niski numer, wyslales DS-260, nic wiecej nie musisz robic. Cierpliwosci. Cytuj
alcomindz. Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2021 Czy jest ktoś jeszcze, kto wysłał DS wraz z dokumentami do dziś nie otrzymał żadnego maila z potwierdzeniem czy nawet DS jest prawidłowy? Cytuj
ewsco Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2021 Czy jest ktoś jeszcze, kto wysłał DS wraz z dokumentami do dziś nie otrzymał żadnego maila z potwierdzeniem czy nawet DS jest prawidłowy?Ja Ds koniec sierpnia, dokumenty w listopadzie Cisza Cn 13***Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Zetpi Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2021 Czy jest ktoś jeszcze, kto wysłał DS wraz z dokumentami do dziś nie otrzymał żadnego maila z potwierdzeniem czy nawet DS jest prawidłowy?Np. ja. DS w czerwcu, dokumenty w sierpniu. Tylko potwierdzenie, że otrzymali. To, że są ok teraz chyba nie ma już znaczenia. Pytanie z innej beczki: badania lekarskie.Czy wiecie jak wcześniej trzeba je umawiać?Jak długo są ważne?Czy są problemy z terminami?I kto konkretnie je wykonuje?Dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
ewsco Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2021 Np. ja. DS w czerwcu, dokumenty w sierpniu. Tylko potwierdzenie, że otrzymali. To, że są ok teraz chyba nie ma już znaczenia. Pytanie z innej beczki: badania lekarskie.Czy wiecie jak wcześniej trzeba je umawiać?Jak długo są ważne?Czy są problemy z terminami?I kto konkretnie je wykonuje?Dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTerminy jak dzwoniłam na początku września około 1,5 miesiąca. Jednak teraz można donosić badania po rozmowie jak nie zdarzy się przed, badania maja ważność 6 miesięcy i muszą być ważne przy wylocie Ja dzwoniłam do Warszawy, są chyba dwa miejsca w Polsce Należy tez Robić rtg płuc i badania krwi, na warynskiego od ręki Koszt wizyty 300 za osobę plus badania 200 plus szczepienia jak są braki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
Amigo Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2021 3 godziny temu, ewsco napisał: Ja Ds koniec sierpnia, dokumenty w listopadzie Cisza Cn 13*** Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja mam cn 11*** z małym haczykiem ds złożony pod koniec września. Czy dokumenty powinienem teraz wysłać bez czekania na informacje o potrzebie wysłania czy czekać jeszcze. Dzięki Cytuj
ala2022 Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2021 10 minut temu, Amigo napisał: Ja mam cn 11*** z małym haczykiem ds złożony pod koniec września. Czy dokumenty powinienem teraz wysłać bez czekania na informacje o potrzebie wysłania czy czekać jeszcze. Dzięki Wczoraj zmieniły się zasady i nie trzeba nic wysyłać. Czekasz na termin spotkania. Cytuj
Amigo Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2021 15 minut temu, ala2022 napisał: Wczoraj zmieniły się zasady i nie trzeba nic wysyłać. Czekasz na termin spotkania. Dzięki za dobrą wiadomość. Cytuj
ala2022 Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2021 4 godziny temu, Zetpi napisał: Np. ja. DS w czerwcu, dokumenty w sierpniu. Tylko potwierdzenie, że otrzymali. To, że są ok teraz chyba nie ma już znaczenia. Pytanie z innej beczki: badania lekarskie. Czy wiecie jak wcześniej trzeba je umawiać? Jak długo są ważne? Czy są problemy z terminami? I kto konkretnie je wykonuje? Dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Z tego co widzę, to aktualnie Ci, którzy wysłali DS w maju dostali DR, DQ & 2NL ( z małymi wyjątkami ). Czy ktoś tu wysłał w maju i nic nie dostał ? Cytuj
magsasi Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2021 Czy jest ktoś jeszcze, kto wysłał DS wraz z dokumentami do dziś nie otrzymał żadnego maila z potwierdzeniem czy nawet DS jest prawidłowy?Ds wypełniony w czerwcu, w październiku wysłałam dokumenty, CN 14xxx i też ciszaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi