Damianq Napisano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 Leci srednio co 3k więc moje 16xxx będzie current na kwiecień czyli w teorii jak by ruszyły te rozmowy to może szansą jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 36 minut temu, Damianq napisał: Leci srednio co 3k więc moje 16xxx będzie current na kwiecień czyli w teorii jak by ruszyły te rozmowy to może szansą jest patrząc na VB jak najbardziej. Teraz tylko miejmy nadzieję, że ambasada da radę umówić te wszystkie spotkania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amigo Napisano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 3 godziny temu, Xarthisius napisał: EU 13000 na luty Czyli jest szansa żeby 11xxx był w styczniu ? czy raczej w lutym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 16 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 (edytowane) 6 minutes ago, Amigo said: Czyli jest szansa żeby 11xxx był w styczniu ? czy raczej w lutym? Cutoff na styczen jest 10000. Nie, nie ma szansy, zeby ktos z numerem 11xxx mial interview przed pierwszym lutego. Edytowane 16 Grudnia 2021 przez Xarthisius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amigo Napisano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 4 minuty temu, Xarthisius napisał: Cutoff na styczen jest 10000. Nie, nie ma szansy, zeby ktos z numerem 11xxx mial interview przed pierwszym lutego. Ok dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peti84grafik Napisano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 6 godzin temu, Xarthisius napisał: EU 13000 na luty Xarthisius jeśli mogę zapytać. Skąd masz takie info? Nie ukrywam ze mamy numer bardzo blisko tego co podałeś… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 16 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 Just now, Peti84grafik said: Xarthisius jeśli mogę zapytać. Skąd masz takie info? Nie ukrywam ze mamy numer bardzo blisko tego co podałeś… Z biuletynu wizowego: https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2022/visa-bulletin-for-january-2022.html To nie jest tak, ze ja mam jakies wtyki w rzadzie Ustawilem sobie, zeby mi przychodzilo powiadomienie jak sie pojawia nowy VB i wrzucam... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peti84grafik Napisano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 6 godzin temu, Xarthisius napisał: EU 13000 na luty I jeszcze jedno pytanie. skoro numer 13xxx na luty to znaczy ze w styczniu możemy się spodziewać maila z informacja o spotkaniu? Pytam bo mamy wyjazd w styczniu i nie wiem czy go nie olać heheheh… żeby załatwić wszystkie badania u lekarza itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianq Napisano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 (edytowane) 11 minut temu, Peti84grafik napisał: I jeszcze jedno pytanie. skoro numer 13xxx na luty to znaczy ze w styczniu możemy się spodziewać maila z informacja o spotkaniu? Pytam bo mamy wyjazd w styczniu i nie wiem czy go nie olać heheheh… żeby załatwić wszystkie badania u lekarza itp. Jeśli masz numer 13xxx to na luty się nie łapiesz. W lutym będą numery max do 13000. Szykuj się na marzec. I to nie jest tak, że zaproszenie na pewno dostaniesz bo to zależy jak szybko będą procedować niższe numery. Znaczy to jedynie, że Twój numer jest current (jest możliwy do procedowania). Może być i tak, że rozmowa będzie i we wrześniu (tfu tfu!). Edytowane 16 Grudnia 2021 przez Damianq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peti84grafik Napisano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 13 minut temu, Damianq napisał: Jeśli masz numer 13xxx to na luty się nie łapiesz. W lutym będą numery max do 13000. Szykuj się na marzec. I to nie jest tak, że zaproszenie na pewno dostaniesz bo to zależy jak szybko będą procedować niższe numery. Znaczy to jedynie, że Twój numer jest current (jest możliwy do procedowania). Może być i tak, że rozmowa będzie i we wrześniu (tfu tfu!). Dzięki wielkie za info… bardzo pomocne i uspakajające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi