Xarthisius Napisano 1 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 34 minutes ago, danielwro said: takie cos oznacza jeszcze nieprzeprocesowany DS260? a jak juz bedzie to sie zmieni na "ready"? Nie. Na "Ready" zmieni sie w momencie kiedy bedziesz mial juz ustalony termin interview. Wczesniej bedzie przez chwile w statusie "In Transit" 34 minutes ago, danielwro said: i czy jest tez tak, ze nie zostane zaproszony do ambasady dopoki sa ciągle nizsze numery ode mnie w statusie ready (oczywiscie w tej samej ambasadzie)? Nie, bo patrz wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 1 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 BTW, caly "obraz" z CEAC mozna obejrzec tu: https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY22.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illusion Napisano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Patrząc, że max case w EU to 27000 - 28000, to wszystko powyżej 200xx może być uważane jako high case number true? Druga sprawa, bardzo mało case'ów jest przeprocesowane na 1 stycznia. Wiem, że i tak lepiej niż w DV 2021, ale patrząc za okres przedcovidowy to dosyć słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 2 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 No bardzo slabo, rzeklbym nawet tyle co nic. Dodatkowo zrobili current juz ponad polowe wylosowanych, co jest calkowicie bez sensu... Pozostaje miec nadzieje, ze to jeszcze nie odzwierciedla efektu jaki bedzie mialo zniesienie procesowania dokumentow przez KCC z 9 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewsco Napisano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 No bardzo slabo, rzeklbym nawet tyle co nic. Dodatkowo zrobili current juz ponad polowe wylosowanych, co jest calkowicie bez sensu... Pozostaje miec nadzieje, ze to jeszcze nie odzwierciedla efektu jaki bedzie mialo zniesienie procesowania dokumentow przez KCC z 9 grudnia.Do jakiego numeru przeprocesowali w ubiegłym roku?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 2 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 1 minute ago, ewsco said: Do jakiego numeru przeprocesowali w ubiegłym roku? Musisz doprecyzowac pytanie. Jaki byl najwyzszy numer w EU, ktory dostal wize? 2021EU40019 , ale to bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewsco Napisano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Musisz doprecyzowac pytanie. Jaki byl najwyzszy numer w EU, ktory dostal wize? 2021EU40019 , ale to bez znaczenia.Tak o to mi chodziło, to co ma znaczenie tak naprawdę? Zastanawiam jaką szanse mamy z nr 13k i kiedy najwcześniej, to wyczekiwanie jest mocno frustrujace. Czuję się mocno zamrożona, zwłaszcza w życiu zawodowym. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 2 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Just now, ewsco said: Tak o to mi chodziło, to co ma znaczenie tak naprawdę? Zastanawiam jaką szanse mamy z nr 13k i kiedy najwcześniej, to wyczekiwanie jest mocno frustrujace. Czuję się mocno zamrożona, zwłaszcza w życiu zawodowym. Nie wiem jak to bedzie wygladac. Poczatek stycznia to jeszcze za wczesnie zeby sie mocno martwic, tym bardziej ze zaraz powinnas byc current. Jak efektywnie WRW bedzie procesowac DV w tym roku? Tego nie wie nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewsco Napisano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Nie wiem jak to bedzie wygladac. Poczatek stycznia to jeszcze za wczesnie zeby sie mocno martwic, tym bardziej ze zaraz powinnas byc current. Jak efektywnie WRW bedzie procesowac DV w tym roku? Tego nie wie nikt.Bardzo Ci dziękuję, cierpliwość nigdy nie była moją mocną stroną, a przy tak wielkiej wyprawie jest jeszcze gorzej No cóż trzeba czekać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna234 Napisano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 20 godzin temu, Xarthisius napisał: BTW, caly "obraz" z CEAC mozna obejrzec tu: https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY22.html bardzo fajne, dziekujemy! moje pytanie: czy to sie aktualizuje (czy Ty to moze jakos aktualizujesz) i jezeli tak, to jak czesto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi