Hayley Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 23 minutes ago, micham said: @Hayleya jak samo rozmowa i czy dużo osób było ? Około 20? Może trochę mniej. Ale byłam jedyną Polką oprócz jeszcze jednej pary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 @Xarthisiuskolejne 2NL idą na marzec, więc wychodzi na to, że Warszawa 'przerabia' ok 100 spraw na miesiąc. Czy jest możliwe sprawdzenie w CSV data ile jest spraw dla Warszawy do CN 13500 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 21 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 35 minutes ago, ala2022 said: @Xarthisiuskolejne 2NL idą na marzec, więc wychodzi na to, że Warszawa 'przerabia' ok 100 spraw na miesiąc. Czy jest możliwe sprawdzenie w CSV data ile jest spraw dla Warszawy do CN 13500 ? W sensie wyszly zaproszenia na WRW dzisiaj? Moge puscic skan. Masz jakis przyklad "nowego" CN ktory dzisiaj dostal zaproszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 (edytowane) 52 minuty temu, Xarthisius napisał: W sensie wyszly zaproszenia na WRW dzisiaj? Moge puscic skan. Masz jakis przyklad "nowego" CN ktory dzisiaj dostal zaproszenie? nie na Warszawę, na inne kraje, na telegramie jest screen z Tashkent. w grudniu na Warszawę wyszły zaraz po VB i pod koniec - na luty, więc wnioskuję, że następny rzut na Warszawę będzie pod koniec stycznia na marzec. Możesz pokazać ten skan ? próbowałam sama sprawdzić, ale nie daję rady. Edytowane 21 Stycznia 2022 przez ala2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 21 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 4 minutes ago, ala2022 said: nie na Warszawę, na inne kraje, na telegramie jest screen z Tashkent. w grudniu na Warszawę wyszły zaraz po VB i pod koniec - na luty, więc wnioskuję, że następny rzut na Warszawę będzie pod koniec stycznia na marzec. Możesz pokazać ten skan ? próbowałam sama sprawdzić, ale nie daję rady.= Jestem mniej wiecej w 2/3 EU. Nie ma szalonego ruchu. Jakies 150 nowych case'ow lacznie od 15 stycznia. Na warszawe jeszcze nic. Takze melisa, wzglednie cos mocniejszego i czekamy dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek87 Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Dostałem właśnie info, że zapraszają na interview 1 marca. :)) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 21 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 (edytowane) 5 minutes ago, Jacek87 said: Dostałem właśnie info, że zapraszają na interview 1 marca. :)) Mozesz sprawdzic jaki masz status na CEAC? oraz czy Twoj numer jest w liscie 2nl na dzis https://frankgh.github.io/dvstats/2022/01/21/Statistic-Details.html ? Bo zapuscilbym jeszcze raz, zeby sie @ala2022 nie stresowala update: Widze na ruskim tg, ze nie jestes odosobniony. Zaraz sprobujemy zobaczyc ile tych zaproszen... Edytowane 21 Stycznia 2022 przez Xarthisius 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 21 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Wyglada na to, ze miedzy skanem sprzed 4h, a tym sprzed chwili wyszlo 316 zaproszen. Oczywiscie nie wiem ile z tego to Warszawa. Zobaczymy w poniedzialek jak ambasada przyklepie w CEAC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAKALL Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Godzinę temu, Jacek87 napisał: Dostałem właśnie info, że zapraszają na interview 1 marca. :)) Jaki masz nr ? powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek87 Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Godzinę temu, Xarthisius napisał: Mozesz sprawdzic jaki masz status na CEAC? oraz czy Twoj numer jest w liscie 2nl na dzis https://frankgh.github.io/dvstats/2022/01/21/Statistic-Details.html ? Bo zapuscilbym jeszcze raz, zeby sie @ala2022 nie stresowala update: Widze na ruskim tg, ze nie jestes odosobniony. Zaraz sprobujemy zobaczyc ile tych zaproszen... CEAC mam In Transit Mój numer jest na liście w EU Region 9 minut temu, SZAKALL napisał: Jaki masz nr ? powodzenia ! 1*** Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi