Anih123456 Napisano 11 Września 2021 Zgłoś Napisano 11 Września 2021 Witam mam pytanie czy ktoś pracuje w Ameryce jako technik sterylizacji medycznej w szpitalu lub tatuator . Chodzi mi też o emigrację z Polski do USA jako że może na wizę pracowniczej . Ktoś znalazł sponsora czy coś takiego ?
andyopole Napisano 11 Września 2021 Zgłoś Napisano 11 Września 2021 W "moim" szpitalu szukają. Zgadnij dlaczego nie ma chętnych?
Anih123456 Napisano 12 Września 2021 Autor Zgłoś Napisano 12 Września 2021 No nie wiem , dlaczego charówa ? , możemy pogadać na messengerze ?
andyopole Napisano 12 Września 2021 Zgłoś Napisano 12 Września 2021 6 minut temu, Anih123456 napisał: No nie wiem , dlaczego charówa ? , możemy pogadać na messengerze ? Za kilkanascie $/godzine? Usciślam: rzemiecha tym fachu $22/h. Krzyknąłem z sypialni do "stolowego".
Anih123456 Napisano 12 Września 2021 Autor Zgłoś Napisano 12 Września 2021 To może. A początek no wiesz ja jestem chętny pojechać jeśli mi wyrobią wize czy zielona kartę do pracy tam a dodatkowo na tatuażach bym zarabiał . Wiesz no odrazu nigdy nie ma kokosów. Chociaz ty tam pracujesz w szpitalu i wiesz jak jest a w innych szpitalach napewno lepiej się zarabia niż to co tam dają . Hmm też co stan to inna płaca ale dla mnie na początek myślę że to fajna opcja
andyopole Napisano 12 Września 2021 Zgłoś Napisano 12 Września 2021 2 minuty temu, Anih123456 napisał: To może. A początek no wiesz ja jestem chętny pojechać jeśli mi wyrobią wize czy zielona kartę do pracy tam a dodatkowo na tatuażach bym zarabiał . Wiesz no odrazu nigdy nie ma kokosów. Chociaz ty tam pracujesz w szpitalu i wiesz jak jest a w innych szpitalach napewno lepiej się zarabia niż to co tam dają . Hmm też co stan to inna płaca ale dla mnie na początek myślę że to fajna opcja Opcja "zarąbista" tylko kto Ci da pozwolenie na pracę? Z Mniej niż zerowe szanse. Nie pracuję w szpitalu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.