Duba91 Posted November 1, 2021 Report Posted November 1, 2021 Witam! Do tej pory wypełniałem wiosek DV nie mając dziecka (ba nawet zostaliśmy z żoną wylosowani DV2020 - dzięki COVID za anulację numeru) , ale teraz mamy już dziecko i tu moje pytanie. Dodanie zdjęcia którego wymagają jest dosyć trudne w przypadku niemowlaka, w związku z tym moje pytanie, jak wygląda sytuacja w której zdjęcie dziecka odbiega od standardów, np. dziecko sie smieje na zdjeciu albo jest krzywo ustawione.
Xarthisius Posted November 1, 2021 Report Posted November 1, 2021 16 minutes ago, Duba91 said: Witam! Do tej pory wypełniałem wiosek DV nie mając dziecka (ba nawet zostaliśmy z żoną wylosowani DV2020 - dzięki COVID za anulację numeru) , ale teraz mamy już dziecko i tu moje pytanie. Dodanie zdjęcia którego wymagają jest dosyć trudne w przypadku niemowlaka, w związku z tym moje pytanie, jak wygląda sytuacja w której zdjęcie dziecka odbiega od standardów, np. dziecko sie smieje na zdjeciu albo jest krzywo ustawione. Trudne, ale nie niemozliwe. Probuj, az sie uda i zdjecie bedzie sensowne. Wiem, bo do "wygranej" przez ze mnie loterii robilem zdjecie Synowi jak mial 5 tygodni. Potem na wszelki wypadek robilem jeszcze zdjecie jak mial 1 rok i 5 tygodni...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.