asia84 Napisano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2006 no wiec jeszcze nie wiemy dokladnie gdzie pojedziemy. w tygodniu ide do biuta to sie czegos dowiem. a wczesniej nie moge-sesja, a moi znajomi z polibudy to jeszcze dluzej maja. i tak sie musze dostosowac do nich. nie wiem jak z ta praca. czy jeszcze sie druga znajdzie w lipcu?? :?:
Zyziek Napisano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2006 jestem z 3miasta i planuje wyjechac 30 czerwca nie wiem czy to dla was pozno czy nie nie wiem bo jeszcze nie byłem...ale wszyscy moi znajomi co już byli, twierdzą że to bardzo późno... wczesniej nie moge-sesja, a moi znajomi z polibudy to jeszcze dluzej maja :?: sesja nie zając..nie ucieknie ...a tak poważnie...skoro o tak późnym wyjeździe decyduje sesja...to stań na głowie...i zrób wszytko byleby pojechać wcześniej... ...na mojej uczelni...nawet najgorsze "kosy" dawali szanse zdać co nie co u siebie wcześniej, byleby dać studentowi możliwość wyjazdu wcześniej...zdawali sobie sprawe z tego że to dla nich ważne i od tego duuuuuuuuużo zależy... jak możesz, to podpytaj swoich wykładowców...z którymi bedizesz miałą na drugim semestrze...czy poszliby Ci na ręke...zapytać nie zaszkodzi...a dużo Ci pomoże a przynajmniej takie jest moje skromne zdanie
Mingan Napisano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2006 z pracą chyba nawet lepiej olać sesje pojechać na poczatku czerwca i wrocić w polowie września bo to lepsza opcja na prace we wrzesniu jest relatywnie mniej pracy niż w czerwcu
CisseK Napisano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2006 Ja w zeszlym roku wrocilem 19 pazdziernika... z USA... mimo ze mialem 3 exsam... w plecy... ale podzwonilem... pogadalem i zaltwilem przedlozenie sesij poprawkowej do konca pazdziernika... i nadal jestem studentem...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.