foladdd Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2022 Czy z powodu podjętej decyzji o wyjeździe do Stanów mieliście w Polsce nieprzyjemności ? Na przykład: rodzinie się nie podobało, ktoś kopał pod wami dołki?
Roelka v.2 Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2022 Nie. No chyba ze liczy sie jak mama narzeka, ze jestem za daleko "od domu".
foladdd Napisano 24 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2022 A znajomi? W pracy? A typowa polska zawiść?
Roelka v.2 Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2022 Nie. Jesli ciebie to spotyka to chyba czas zmienic znajomych.
foladdd Napisano 24 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2022 Polacy to jedna rodzina ;p jak mówią słowa pewnej pioseneczki.
Łukasz90 Napisano 28 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2022 Powiem tak moja znajoma z pracy wysyła córkę do USA ( otrzymała propozycję studiów w USA i to darmowych + kieszonkowe itd.) .Tylko ja z jje otoczenia twierdze by córka jechała. Wszyscy inni jej to odradzają ,że ją zabiją itd. ,że USA to nie jest przyszłościowy kierunek itd.
foladdd Napisano 16 Marca 2022 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2022 W dniu 28.02.2022 o 12:13, Łukasz90 napisał: Powiem tak moja znajoma z pracy wysyła córkę do USA ( otrzymała propozycję studiów w USA i to darmowych + kieszonkowe itd.) .Tylko ja z jje otoczenia twierdze by córka jechała. Wszyscy inni jej to odradzają ,że ją zabiją itd. ,że USA to nie jest przyszłościowy kierunek itd. Na pewno weźmie pod uwagę cudze zdanie przy podejmowaniu decyzji o swoim życiu
Łukasz90 Napisano 17 Marca 2022 Zgłoś Napisano 17 Marca 2022 8 godzin temu, foladdd napisał: Na pewno weźmie pod uwagę cudze zdanie przy podejmowaniu decyzji o swoim życiu Uwierz mnie ,że tak .Znam tę osobę i co powie jedna ,,psiapsi" jest najświętsze. I dlatego raczej nie puści córki.
PannaEvans Napisano 17 Marca 2022 Zgłoś Napisano 17 Marca 2022 Godzinę temu, Łukasz90 napisał: Uwierz mnie ,że tak .Znam tę osobę i co powie jedna ,,psiapsi" jest najświętsze. I dlatego raczej nie puści córki. Bardzo współczuję tej córce. Moi rodzice wyslali mnie na studia do UK, za które normalnie musze placic (kredyt) i musiałam pracowac + oni mi wysyłali pieniadze. Uważam to za jedna z najlepszych decyzji w życiu. Jesli dziewczyna ma miec studia w USA za darmo to nie ma co się zastanawiać tylko pakować i leciec.
Łukasz90 Napisano 17 Marca 2022 Zgłoś Napisano 17 Marca 2022 1 godzinę temu, PannaEvans napisał: Uważam to za jedna z najlepszych decyzji w życiu. Jesli dziewczyna ma miec studia w USA za darmo to nie ma co się zastanawiać tylko pakować i leciec. Moje zdanie jest identyczne , wiele osób po nocach śni o takiej możliwości a tutaj jest zaprzepaszczana.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.