Gość Napisano 1 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2022 Witam , pisałem około 3 miesięcy temu na forum odnośnie wyjazdu do Stanów, dziękuję wam za cenne uwagi , dały mi kopniaka , aktualnie przygotowuje się do wyjazdu który jest zaplanowany wstępnie na 1 czerwca tego roku . Zacząłem od tego że okazało się iż znalazła się w stanach bliska rodzinie osoba która może mi trochę pomóc, ale bez przedłużania Wyjazd będzie do Gunnison w Colorado Przez internet znalazłem osobę która w ten czas mnie zatrudni , chodź będę szukał jeszcze jednej obcji pracy, odrazu mówię zatrudni mnie ,, na gębę,, ponieważ lecę na wizie turystycznej , Osoba ta mnie przenocuje przez pierwsze 3 tygodnie , i pomoże wynająć pokój Teraz pytanie do was co będę jeszcze potrzebował: Ubezpieczenie - czekam na ofertę od ubezpieczyciela Paszport - jest , esta- jest Pieniążków trochę jest i do czerwca jeszcze trochę odłożę Bilet lotniczy jeszcze nie zarezerwowany Ale wiem że ładowanie w Denver. Co jeszcze potrzebuje, o czym należy pamiętać? Co będzie potrzebne, jak bardziej się przygotować? Dzięki jeszcze raz za ostatnią pomoc i proszę o następną
Roelka v.2 Napisano 1 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2022 Lecisz na turystycznej, planujesz pracowac czyli lamac prawo. Serio oczekujesz, ze ktos ci tutaj teraz pomoze?
Gość Napisano 1 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2022 2 minuty temu, Roelka v.2 napisał: Lecisz na turystycznej, planujesz pracowac czyli lamac prawo. Serio oczekujesz, ze ktos ci tutaj teraz pomoze? Myślę że nie jedna osoba tak zrobiła, a jednak jej pomogli , skoro pani tak uważa mogę usunąć wpis i poszukać pomocy na innym forum , pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.