Guest Posted February 1, 2022 Report Posted February 1, 2022 Witam , pisałem około 3 miesięcy temu na forum odnośnie wyjazdu do Stanów, dziękuję wam za cenne uwagi , dały mi kopniaka , aktualnie przygotowuje się do wyjazdu który jest zaplanowany wstępnie na 1 czerwca tego roku . Zacząłem od tego że okazało się iż znalazła się w stanach bliska rodzinie osoba która może mi trochę pomóc, ale bez przedłużania Wyjazd będzie do Gunnison w Colorado Przez internet znalazłem osobę która w ten czas mnie zatrudni , chodź będę szukał jeszcze jednej obcji pracy, odrazu mówię zatrudni mnie ,, na gębę,, ponieważ lecę na wizie turystycznej , Osoba ta mnie przenocuje przez pierwsze 3 tygodnie , i pomoże wynająć pokój Teraz pytanie do was co będę jeszcze potrzebował: Ubezpieczenie - czekam na ofertę od ubezpieczyciela Paszport - jest , esta- jest Pieniążków trochę jest i do czerwca jeszcze trochę odłożę Bilet lotniczy jeszcze nie zarezerwowany Ale wiem że ładowanie w Denver. Co jeszcze potrzebuje, o czym należy pamiętać? Co będzie potrzebne, jak bardziej się przygotować? Dzięki jeszcze raz za ostatnią pomoc i proszę o następną
Roelka v.2 Posted February 1, 2022 Report Posted February 1, 2022 Lecisz na turystycznej, planujesz pracowac czyli lamac prawo. Serio oczekujesz, ze ktos ci tutaj teraz pomoze?
Guest Posted February 1, 2022 Report Posted February 1, 2022 2 minuty temu, Roelka v.2 napisał: Lecisz na turystycznej, planujesz pracowac czyli lamac prawo. Serio oczekujesz, ze ktos ci tutaj teraz pomoze? Myślę że nie jedna osoba tak zrobiła, a jednak jej pomogli , skoro pani tak uważa mogę usunąć wpis i poszukać pomocy na innym forum , pozdrawiam.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.