Skocz do zawartości

Marynarz a emigracja

kubelson

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie, to mój pierwszy post na forum. Mam na imię Jakub i jestem oficerem na statkach na stanowisku Chiefa Officera.

Pytanie moje jest takie, czy mam szanse na znalezienie pracy w moim zawodzie w USA?

Nie posiadam żadnego innego zawodu. Mam żonę i dwójkę dzieci w wieku 9 i 3 lata.

Aha i jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś korzystał z usług firm które pomagają z aplikacjami itp? np. <...> ???

Napisano

Pozwole sobie odpowiedziec na pytanie zadane na priv tutaj, zeby nie bylo watpliwosci dla innych uzytkownikow. Czemu usunalem Twoj link do szemranej strony? Bo jest to Twoj pierwszy post i od razu link do strony, ktora jest definicja wyludzania pieniedzy. Mozesz zapytac czy ktos korzystal z takich firm bez podawania konretnych odniesien. Rozni ludzie na forum trafia, ale gleboko wierze, ze nikt nie byl na tyle naiwny, zeby skorzystac z takiej, badz podobnej firmy...

Napisano

Jasne rozumiem. Jestem świeży w tym temacie, poporstu gdzieś mi się pojawiła ta strona i zacząłem się zastanawiać. Dziękuję za wyjaśnienie. 

Napisano

Jest dosc sporo agencji ktore oferuja taka pomoc z aplikacja... niestety sporo jest oszustow.

Wydaje mi sie ze sponsorowanie w przypadku twojego wybranego zawodu moze byc trudne/niemozliwe z powodu wymagan co do security clearance i posiadania legalnego statusu w USA. Co innego jak masz juz zielona karte/obywatelstwo. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...