MarzycielUSA Napisano 30 Maja 2022 Zgłoś Napisano 30 Maja 2022 Dzień dobry. Wiem ze temat był nie jedno krotnie wałkowany natomiast pytanie brzmi czy można brać udział w loterii wizowej bez matury z wykształceniem średnim? Na Jednych stronach pisze ze tak, a na drugich że nie jak to w końcu jest dzięki za odpowiedz :))
andyopole Napisano 30 Maja 2022 Zgłoś Napisano 30 Maja 2022 Można. Był tu jeden taki przypadek. Ale na rozmowie musisz już świadectwo maturalne mieć.
Xarthisius Napisano 31 Maja 2022 Zgłoś Napisano 31 Maja 2022 Świadectwo ukończenia szkoły średniej. Matura nie jest wymagana.
andyopole Napisano 31 Maja 2022 Zgłoś Napisano 31 Maja 2022 4 minuty temu, Xarthisius napisał: Świadectwo ukończenia szkoły średniej. Matura nie jest wymagana. Oj tam, cicho być. Niech się uczy.
MarzycielUSA Napisano 31 Maja 2022 Autor Zgłoś Napisano 31 Maja 2022 11 godzin temu, andyopole napisał: Oj tam, cicho być. Niech się uczy. Hehe tylko pytam za kilka lat planuje wyjechać, na ogół zajmuje się biznesem i byłem tylko ciekawy czy trzeba maturę mieć bo jak wypełniałem formularz na jednej ze stron i zaznaczyłem „No degree” to pisało ze jestem nie zakwalifikowany dlatego chciałem się upewnić.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.