Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dostalam dzis wize ale facet przeslu[beeep]acy nie powiedzial mi na jak dlugo i ile będzie wazna. z podekscytowania zapomnialam spytac. w formularzu mialam wpisane ze chce na pol roku. czy jak zadzwonie pod ten nr tel. po ktory sie dzowni aby umowic sie na wizyte podam swoje dane itd to mi powiedza?

Napisano

uff.. to ulga na prawde :D dzieki wam, bo juz myslalam ze jestem sierota, i przegapilam najwazniejsze ;) a w ogole to od czego to zalezy, ta moja niespodzianka :)- ze np wystawia mi ja wazna na nie wiem rok albo na 10 lat ??

Napisano
jakto??czyli dopiero na lotnisku dowiem sie na ile moge zostac?czy pol roku czy 3 mies? ale wczesniej chyba tak nie bylo?

Teraz dostaniesz promese wizowa - okresla ona czas, w ktorym mozesz wjechac do USA, chocby ostatniego dnia. Ale o tym ile czasu bedziesz mogla pozostac jednorazowo w Stanach decyduje Urzednik Imigracyjny na lotnisku amerykanskim (i to bedzie dopiero Twoja wiza). Moze Cie nawet odeslac z powrotem do domu! I to on okresli dlugosc Twojego pobytu w USA (na pewno nie bedzie to 10 lat). :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...