uzytkownik Napisano 29 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2005 dostalam dzis wize ale facet przeslu[beeep]acy nie powiedzial mi na jak dlugo i ile będzie wazna. z podekscytowania zapomnialam spytac. w formularzu mialam wpisane ze chce na pol roku. czy jak zadzwonie pod ten nr tel. po ktory sie dzowni aby umowic sie na wizyte podam swoje dane itd to mi powiedza?
magner Napisano 29 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2005 czekaj cierpliwie na paszport, bo nikt Ci tego nie powie na infolini.
wiola Napisano 29 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2005 I raczej nie udzialaja takich wiadommosci przy okienku to zawsze niespodzianka
uzytkownik Napisano 29 Listopada 2005 Autor Zgłoś Napisano 29 Listopada 2005 uff.. to ulga na prawde dzieki wam, bo juz myslalam ze jestem sierota, i przegapilam najwazniejsze a w ogole to od czego to zalezy, ta moja niespodzianka - ze np wystawia mi ja wazna na nie wiem rok albo na 10 lat ??
wiola Napisano 29 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2005 Od ladnego usmiechu i szczescia (ja mam na 10 hihi )
anan kofan Napisano 29 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2005 Od ladnego usmiechu i szczescia (ja mam na 10 hihi ) To teraz jak dostanie na rok to wpędzisz ją w kompleksy :wink:
sly6 Napisano 30 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2005 pamietaj ze ile mozesz zostac w USA decyduje urzednik na lotnisku
uzytkownik Napisano 30 Listopada 2005 Autor Zgłoś Napisano 30 Listopada 2005 jakto??czyli dopiero na lotnisku dowiem sie na ile moge zostac?czy pol roku czy 3 mies? ale wczesniej chyba tak nie bylo?
Chomik Napisano 30 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2005 jakto??czyli dopiero na lotnisku dowiem sie na ile moge zostac?czy pol roku czy 3 mies? ale wczesniej chyba tak nie bylo? Teraz dostaniesz promese wizowa - okresla ona czas, w ktorym mozesz wjechac do USA, chocby ostatniego dnia. Ale o tym ile czasu bedziesz mogla pozostac jednorazowo w Stanach decyduje Urzednik Imigracyjny na lotnisku amerykanskim (i to bedzie dopiero Twoja wiza). Moze Cie nawet odeslac z powrotem do domu! I to on okresli dlugosc Twojego pobytu w USA (na pewno nie bedzie to 10 lat).
sly6 Napisano 30 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2005 bo to co bedziesz miec w paszporcie to bedzie promesa ktora wazna jest od paru miesiecy do 10 lat
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.