magner Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 powracajacy temat, ale niestety spedza mi sen z powiek :x .Otoz chodzi o i-94.Nikt go ode mnie ne zabral na lotnisku wiec odeslalam go spowrotem do odpowiedniego biura w usa.Wiem-mozna po 4 miechach napisac pisemko do nich z zapytaniem czy wszystko oki.Tak tez zamierzam zrobic ale znajac biurokracje i ogroooomny burdel jaki maja w papierach mam pytanie; CZY KOMUKOLWIEK ONI ODPISALI I ILE TO TRWALO?? Z gory dziex!! Pozdrowionka dla wszystkich!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 jedyne wyjscie to jak masz karty pokladowe to One beda dowodem kiedy wrociles z USA Link to comment Share on other sites More sharing options...
magner Posted November 30, 2005 Author Report Share Posted November 30, 2005 spoko o tym to ja wiem, jednakze moje pytanie dotyczylo czegos innego.Mial ktos doswiadczenia z tym urzedem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wassaaa Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 odświeże troche te wiadomosc bo tez mnie interesuje, podskoczy do gory forum to moze ktos przeczyta magner: jesli cos sie juz dowiedziales to daj znac pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
karla Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 w tym poscie , byl podobny problem : http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...ight=oddane+i94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magner Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 Wielkie dzieki za odsyłacz do tematu o i -94, jednakże nie chodziło mi o to. Zdaje się że przejrzałam (am!!) całe forum w poszukiwaniu info na ten temat i nigdzie nie znalazłam odpowiedzi. Więc jeszcze raz: CZY KTOŚ KIEDYKOLWIEK PISAŁ PROŚBĘ DO Customs and Border Protection O POTWIERDZENIE REJESTRU POWROTU(i-94) W ICH PAPIERKACH?? A jeśli oni są podobnp tacy zawaleni robotą, to czy wobec tego odpisują i ile to trwa? Jeśli ktoś coś wie na ten temat to BARDZO prosze :? Gdzieś znalazłam radę żeby iść do notariusza po zaświadczenie że jest sie w kraju, ale czy to ma sens skoro to będzie wystawione po polsku :?: Jest ktoś mądry w tym temacie? Dla zainteresowanych i znajacych ang. http://help.customs.gov/cgi-bin/customs.cf...li=&p_topview=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zijaa Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Sprobuj wyslac I-94 za potwierdzeniem odbioru:) ty bedziesz miec papierek ze wyslalas a oni przy odbiorze musza pokwitowac ze go odebrli. No i na poczcie bardziej pilnuja takich przesylek . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.