Makaj Napisano 2 Lipca 2022 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2022 Poniżej wrzucam link do mojego filmu na moim kanale yt, staram się zwiększyć zasięgi bo póki co youtube woli promować głupoty niż ciekawe materiały ;) - tu relacja z WHS2022 ale na kanale: https://www.youtube.com/channel/UCPZ8jvfV2-Bwg6xE9kUBHbA znajdują się także inne filmy i oczywiście więcej filmów ze szkocji pojawiać się będzie regularnie. ZAPRASZAM! Prosiłbym o zalajkowanie, zostawienie komentarza, a kto ma chwilę to nawet może obejrzeć moją relacje z tegorocznego Royal Highland Show, działo się :) A kto już naprawdę weźmie sobie moją pracę to nawet może zostawić suba! To już by była bomba. Kanał traktuję jako hobby, a nie źródło dochodu ale wiadomo, że extra kasiora zawsze nie śmierdzi. Póki co liczę, że dzięki cierpliwości i pracy uda mi się osiągnać próg jutubowy aby zakwalifikować sie do monetyzacji, to jak.. pomożecie? ;) Zapraszam serdecznie!
kzielu Napisano 3 Lipca 2022 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2022 Sorry, nie. spamerzy wciskający swoje filmiki i żebrzący o suby są wyjątkowo (dla mnie) irytujący. Szczególnie na forach gdzie zamiast zawrzeć informacje która chcą przekazać wrzucają 15 minutowy filmik zawierający minute istotnych informacji.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.