uzytkownik Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 co oznacza jedna gwiazdka w lewym dolnym rogu pod zdjeciem w wizie, znaczy promesie na razie to ma znaczenie?dobre czy zle? ps: lecac do stanow jakie preferujecie bilety- "papierowe" zwykle czy elektroniczne?ja sie boje ze w tym ich calym balaganie to z elektronicznym beda problemy...:/ a moze to tylko moje nieuzasadnione polaczkowe obawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagmarcia Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 co oznacza jedna gwiazdka w lewym dolnym rogu pod zdjeciem w wizie, znaczy promesie na razie to ma znaczenie?dobre czy zle? Teorii jest wiele. Oficjalnie - nie wiadomo. ps: lecac do stanow jakie preferujecie bilety- "papierowe" zwykle czy elektroniczne?ja sie boje ze w tym ich calym balaganie to z elektronicznym beda problemy...:/ a moze to tylko moje nieuzasadnione polaczkowe obawy Nie ma to najmniejszego znaczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadzia Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 gwiazdki to jedna z najwiekszych tajemnic Stanow Zjednoczonych Link to comment Share on other sites More sharing options...
eva2 Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Hejo! Ostatnio kupowałam bilet elektroniczny. Jest tańszy o 25 zł, a i tak dostajesz wydruk tego biletu, więc wiesz co i jak, na którym siedzisz miejscu, o której wylot, przylot...itp. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
michaelt1407 Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 uzyskalem drugi raz wize do usa na 10 lat i mam pod zdjeciem dwie gwiazdki,za pierwszym razem mialem jedna.wniosek nasuwa sie sam ilosc gwiazdek to ilosc uzyskanych wiz do usa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 dostalem 1 raz wize z 2 gwiazdkami (10 letnia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.