marcino420 Napisano 27 Września 2022 Zgłoś Napisano 27 Września 2022 Witam mam pytanie czy wie ktoś czy mając 17 lat i chodząc do klasy 3(z 5) lat technikum moge wziąść udział w nadchodzącej loterii wizowej. Próbowałem kontaktować się z suportem z strony(https://pl.usembassy.gov/pl/visas-pl/immigrant-visas-pl/diversity-visa-program-pl/)pisałem na maila(support-poland@ustraveldocs.com) i dostałem informacje zwrotna " Niestety Państwa pytanie nie leży w naszych kompetencjach. Udzielamy informacje w przypadku pytań odnośnie wniosków wizowych do USA." I stad moje pytanie czy wie ktos jaki jest minimalny wiek lub zna ktos inny mail kontaktowy z supportem Pozdrawiam
Kleofas11 Napisano 27 Września 2022 Zgłoś Napisano 27 Września 2022 W momencie rozmowy z konsulem musisz mieć co najmniej ukończoną szkołę średnią (bez matury).
marcino420 Napisano 27 Września 2022 Autor Zgłoś Napisano 27 Września 2022 Ile czasu mija po wynikach do momentu rozmowy z konsultantem?
mcpear Napisano 27 Września 2022 Zgłoś Napisano 27 Września 2022 Jak weźmiesz udział na jesień tego roku i wygrasz w maju to rozmowę z konsulem masz pomiędzy październikiem 2023 a wrześniem 2024.
marcino420 Napisano 27 Września 2022 Autor Zgłoś Napisano 27 Września 2022 Termin rozmowy z konsultantem jest z góry narzucony czy jest do wyboru ponieważ jest to roczny przedział (w moim przypadku to dużo)
mcpear Napisano 27 Września 2022 Zgłoś Napisano 27 Września 2022 Termin nie jest do wyboru. Co więcej nawet jak wylosujesz to możesz na rozmowę nie zostać zaproszony. Zależy to od kiedy wypełnisz dokumenty po wylosowaniu i jaki numer wylosujesz
marcino420 Napisano 27 Września 2022 Autor Zgłoś Napisano 27 Września 2022 Dzięki to dało mi do zrozumienia ze w tym roku jeszcze jest za szybko w 4-5 klasie zacznę próbować
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.