Krzysztof2363 Napisano 9 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2022 Witam, nazywam się Krzysztof z góry przepraszam za założenie tematu tutaj na forum. Niechce prosić o pomoc w ten sposób ale uważam to za jedyne wyjście , bardzo niechce podać się bezdomności. Mam dwie ręce dwie nogi jestem sprawny nie głupi. Niestety kilka tygodni temu zostałem bez niczego rozwiodłem się z żoną i ona zabrała mi wszystko intercyza była w moją stronę miałem firmę samochody dom a zostałem z niczym. Szukam pracy ale rozdawanie ulotek to nie praca tym bardziej że wystarcza ledwie żeby się umyć i coś zjeść nie proszę o kasę tylko o może propozycje pracy godnej za schronienie nie pije alkoholu nie zażywam narkotyków mieszkałem całe życie za granicą nie mam tu nawet znajomych . Jestem z Krakowa prowadziłem swój serwis samochodowy. Proszę o jakiekolwiek porady pomoc z góry dziękuję za dobę słowo.
Sebol83 Napisano 11 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2022 Kolego - zacznij od pojscia do urzedu pracy - zobacz co tam daja. A potem poszukaj agencji pracy tymaczasowej - Oni napewno maja prace. Sa magazyny , skelpy - dla ktorych oni swiadcza uslugi i prace napewno maja. Zamiast pisac na forum aby ktos Ci pomogl... poszukaj w okolicy swojej pracy. Przykro slyszec ze zostales bez niczego, ale nie oczekuj ze teraz ktos Ci tu wyskoczy z praca , tutaj , na forum.
Kleofas11 Napisano 11 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2022 W dniu 9.11.2022 o 10:11, Krzysztof2363 napisał: miałem firmę samochody dom a zostałem z niczym. Szukam pracy ale rozdawanie ulotek to nie praca tym bardziej że wystarcza ledwie żeby się umyć i coś zjeść (...) mieszkałem całe życie za granicą (...) Jestem z Krakowa prowadziłem swój serwis samochodowy. Może masz kwalifikacje tylko do roznoszenia ulotek.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.