PieknaRoma Napisano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2022 Mam wizę turystyczna i właściciel domu w którym mieszkam chce zasponsorowac moj pobyt na 12 miesięcy jaki to jest typ wizy i czy jest szansa w ciągu miesiąca to zdobyć ? Cytuj
Roelka v.2 Napisano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2022 Lol. Nie ma takiej wizy. Musisz opuscic USA zanim twoj dozwolony pobyt sie skonczy albo grozi ci ban na kolejne wjazdy do USA. 2 Cytuj
mcpear Napisano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2022 Odpowiadając literalnie na pytanie w tytule wątku: Małżeńska - nie wiem jednak czy to miała na myśli właściciel domu. Jednak jeśli to miał na myśli byłyby to najbardziej skryte oświadczyny o jakich słyszałem Cytuj
Roelka v.2 Napisano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2022 50 minutes ago, mcpear said: Odpowiadając literalnie na pytanie w tytule wątku: Małżeńska - nie wiem jednak czy to miała na myśli właściciel domu. Jednak jeśli to miał na myśli byłyby to najbardziej skryte oświadczyny o jakich słyszałem OP jeszcze by sobie zyczyla nowa wizy (czy raczej zmiane statusu) otrzymac w ciagu jednego miesiaca. Cytuj
mcpear Napisano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2022 5 minutes ago, Roelka v.2 said: OP jeszcze by sobie zyczyla nowa wizy (czy raczej zmiane statusu) otrzymac w ciagu jednego miesiaca. Wystarcza złożyć papiery o zmianę statusu - oczekując na zmianę statusu jesteś legalnie. Aczkolwiek jak decyzja jest negatywna to naliczą ci przesiedziany status do tyłu. Np. Jesteś na wizie B1 ważnej do 15 grudnia, 1 grudnia składasz papiery o zmianę statusu i czekając jesteś cały czas "legalnie". decyzja przychodzi ... 20 czerwca. Jak jest pozytywna to nic się nie stało. Jak jest negatywna to masz status przesiedziany już ponad 180 dni i już 3 letniego bana 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi