Jump to content

Meble "made in Poland" w USA

mateusz_m

Recommended Posts

Hej Wszystkim,

Reprezentuje polską markę home&living. 

W związku z dynamicznym rozwojem w Europie chcielibyśmy spróbować swoich sił w US. Wszystkie procesy mamy juz zbudowane oprócz potencjalnych zwrotów produktów. Dlatego właśnie zgłaszam sie do Was. Z racji wysokich kosztów logistyki powrotnej poszukuje miejsca - najlepiej w stanie NJ, które mogłoby po cenach hurtowych skupować potencjalne produkty. Niestety te "outlety", które znalazłem nie odpowiadają. Czy znacie firmę, która mogłaby podjąć się takiej współpracy - będę bardziej niż chętny aby opowiedzieć o szczegółach oraz ofercie.

Pozdrawiam
Mateusz 

Właśnie otrzymałem takiego maila "

Kochany programisto dlaczego nie szanujesz pracy innych programistow? Co jest napisane odnosnie zamieszczania ogloszen w wielu lokalizacjach?....

Pajeczyna, Co.".

Wygląda na to że rynek w USA jest już podzielony na strefy wplywow. Ja robię w branży programowania, Ty meblowej, nie ma konfliktu interesów. Gdybyś decydował się tam wysłać swoich ludzi a ja wysłał moich to mogliby "pogadać" z ludźmi szefów innych firm. Mogliby sobie pomagać na początku na tym trudnym rynku, gdzie tubylcy zdają się mieć przewagę. Przemyśl to.