mateusz_m Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2023 Hej Wszystkim, Reprezentuje polską markę home&living. W związku z dynamicznym rozwojem w Europie chcielibyśmy spróbować swoich sił w US. Wszystkie procesy mamy juz zbudowane oprócz potencjalnych zwrotów produktów. Dlatego właśnie zgłaszam sie do Was. Z racji wysokich kosztów logistyki powrotnej poszukuje miejsca - najlepiej w stanie NJ, które mogłoby po cenach hurtowych skupować potencjalne produkty. Niestety te "outlety", które znalazłem nie odpowiadają. Czy znacie firmę, która mogłaby podjąć się takiej współpracy - będę bardziej niż chętny aby opowiedzieć o szczegółach oraz ofercie. Pozdrawiam Mateusz Cytuj
andyopole Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2023 Utylizacja, koszty doliczyc do ceny. Cytuj
mateusz_m Napisano 5 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2023 (edytowane) Troche jednak szkoda Tym bardziej jezeli z produktem bedzie wszystko OK a poprostu sie nie spodoba Klientowi Edytowane 5 Stycznia 2023 przez mateusz_m Cytuj
mateusz_m Napisano 12 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2023 Czy ktoś zna jakieś miejsce do którego warto będzie wysłać propozycje współpracy, może z NYC? Cytuj
infinityhost Napisano 17 Stycznia 2023 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2023 Ja bym tam wysłał swoich ludzi. Cytuj
infinityhost Napisano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2023 Właśnie otrzymałem takiego maila " Kochany programisto dlaczego nie szanujesz pracy innych programistow? Co jest napisane odnosnie zamieszczania ogloszen w wielu lokalizacjach?.... Pajeczyna, Co.". Wygląda na to że rynek w USA jest już podzielony na strefy wplywow. Ja robię w branży programowania, Ty meblowej, nie ma konfliktu interesów. Gdybyś decydował się tam wysłać swoich ludzi a ja wysłał moich to mogliby "pogadać" z ludźmi szefów innych firm. Mogliby sobie pomagać na początku na tym trudnym rynku, gdzie tubylcy zdają się mieć przewagę. Przemyśl to. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi