AintHungry Napisano 21 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2023 Cześć, za kilka dni mam wizytę u doktora, a za kolejny tydzień w ambasadzie. 2 tygodnie temu przyjąłem pierwszą dawkę szczepionki, a drugą mogę dopiero za około 2 tygodnie. Teraz pytanie, jak doktor potraktuje taką sytuację? Czy zostanę uznany za szczepionego i np. poprosi o przesłanie potwierdzenia za te 2 tygodnie o drugiej dawce czy jak? Pozdrawiam! Cytuj
mcpear Napisano 21 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2023 To zależy na co ta szczepionka. Są wytyczne kiedy i którą traktować już jako spełniającą wymagania a którą nie. Lekarz ci wszystko powie - on powinien znać najbardziej aktualne wytyczne Cytuj
AintHungry Napisano 21 Lutego 2023 Autor Zgłoś Napisano 21 Lutego 2023 48 minut temu, mcpear napisał: To zależy na co ta szczepionka. Comirnaty Pfizer na COVID. Czyli nie powinno być sytuacji, że Doktor mi od razu powie "no wypadasz z teleturnieju, nara"? Cytuj
mcpear Napisano 21 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2023 Na COVID w przypadku PFizera musisz miec obie dawki. Dopóki ich nie masz lekarz nie wyda ci dokumentów potrzebnych w ambasadzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi