AintHungry Posted February 21 Report Share Posted February 21 Cześć, za kilka dni mam wizytę u doktora, a za kolejny tydzień w ambasadzie. 2 tygodnie temu przyjąłem pierwszą dawkę szczepionki, a drugą mogę dopiero za około 2 tygodnie. Teraz pytanie, jak doktor potraktuje taką sytuację? Czy zostanę uznany za szczepionego i np. poprosi o przesłanie potwierdzenia za te 2 tygodnie o drugiej dawce czy jak? Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcpear Posted February 21 Report Share Posted February 21 To zależy na co ta szczepionka. Są wytyczne kiedy i którą traktować już jako spełniającą wymagania a którą nie. Lekarz ci wszystko powie - on powinien znać najbardziej aktualne wytyczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AintHungry Posted February 21 Author Report Share Posted February 21 48 minut temu, mcpear napisał: To zależy na co ta szczepionka. Comirnaty Pfizer na COVID. Czyli nie powinno być sytuacji, że Doktor mi od razu powie "no wypadasz z teleturnieju, nara"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcpear Posted February 21 Report Share Posted February 21 Na COVID w przypadku PFizera musisz miec obie dawki. Dopóki ich nie masz lekarz nie wyda ci dokumentów potrzebnych w ambasadzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts