JUSZHU Napisano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja hej, a po wylosowaniu skąd będę widziała, że mam spotkanie w konsulacie, jaką drogą przesyłają informację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JUSZHU Napisano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja Mam numer EU 23 .... I CISZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz_1 Napisano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 34 minuty temu, JUSZHU napisał: hej, a po wylosowaniu skąd będę widziała, że mam spotkanie w konsulacie, jaką drogą przesyłają informację? Dostaniesz informacje mailowo, oraz sprawdzisz na tej samej stronie co wynik loterii. Ja też czekam z numerem EU25xxx. Warszawa jeszcze nie wysłała zaproszeń. Kwestia tygodnia tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JUSZHU Napisano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja dziękuję . Po zalogowaniu się jest tylko informacja z 06 maja 2023 o wygranej , nic więcej. Złożyłam w czerwcu 2023 DS 260 , ale rozumiem, że dokumenty dopiero na rozmowę z konsulem zabieram? Czy powinnam jeszcze je gdzieś przesłać, oprócz wniosku DS 260? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz_1 Napisano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 4 minuty temu, JUSZHU napisał: dziękuję . Po zalogowaniu się jest tylko informacja z 06 maja 2023 o wygranej , nic więcej. Złożyłam w czerwcu 2023 DS 260 , ale rozumiem, że dokumenty dopiero na rozmowę z konsulem zabieram? Czy powinnam jeszcze je gdzieś przesłać, oprócz wniosku DS 260? Wszystkie dokumenty razem z badaniami zabieramy dopiero na rozmowę z konsulem. Oprócz elektronicznego wypełnienia wniosku DS-260 nic nie robimy więcej. Zaproszenie powinno przyjść niedługo już. Kwestia paru dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JUSZHU Napisano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja dziękuję . Po zalogowaniu się jest tylko informacja z 06 maja 2023 o wygranej , nic więcej. Złożyłam w czerwcu 2023 DS 260 , ale rozumiem, że dokumenty dopiero na rozmowę z konsulem zabieram? Czy powinnam jeszcze je gdzieś przesłać, oprócz wniosku DS 260? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JUSZHU Napisano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja dziękuję bardzo !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JUSZHU Napisano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja A badania już warto wykonać? Czy lepiej czekać na termin wizyty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz_1 Napisano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja 16 minut temu, JUSZHU napisał: A badania już warto wykonać? Czy lepiej czekać na termin wizyty ? Wiza będzie ważna 6 miesięcy od daty wykonania badań więc ja osobiście czekam na zaproszenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamZz Napisano 24 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja Cześć. Zostaliśmy wylosowani i w czerwcu mamy wizyte w ambasadzie w Londynie (mieszkam w UK), i napotkaliśmy pewien problem. Badania lekarskie mamy za kilka dni i potrzebują historię szczepień których nie mamy a w Polsce nie mają naszej historii ponieważ jak twierdza, usuwają baze danych po 20 latach) Czy przejdzie badanie bez historii szczepień ? To samo z Criminal check, mamy z Polski załatwione od ręki a na Angielski czekamy juz miesiąc, ACRO ( czy wystarczy DBS criminal check?) Czy w razie brakujących dokumentów trzeba umawiać sie na wizytę ponownie? płacić ponownie za całą rodzine ? Słyszał ktos o takim przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi