Skocz do zawartości

jakie linie lotnicze wybrac do NY?

letty1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, prosze doradzcie jakie linie lotnicze wybrac lecac do NY (ok czrwca) , jaka klase wybrac i czy warto z przesiadka czy bez - wiem ze bez przsiadki drozej ale moze lepiej zaplacic niz motac sie i scigac z czasem ? Pozdrawiam

Napisano

To zalezy od tego ile chcesz wydac kasy. Proponuje juz teraz poszukac biletu, rozejrzec sie, porownac ceny. Za bilet do NY na koniec stycznia zaplacilam 1835zł-z Lufthansy, ktory nie nalezy do najtanszych przewoznikow, ale lot mily (mimo ze z przesiadka) i jak dla mnie bezpieczny (przynajmniej tak bylo ostatnio :))

Napisano

leciałam liniami air france i mimo iż był to mój pierwszy lot, to przesiadka nie sprawiała żadnych problemów(mieliśmy tylko 30 min ). wszystko bardzo sprawnie zorganizowane. Mysle ze nie jest to aż taki kłopot, a różnica w cenie naprawdę duża. :)

Napisano
jaka klase wybrac

no wiesz jeśli Cie stać na więcej niż Economy Class no to możesz poszaleć zawsze to wygodniej :wink: ja nie narzekałem tylko troche ciasno było.

czy warto z przesiadka czy bez - wiem ze bez przsiadki drozej ale moze lepiej zaplacic niz motac sie i scigac z czasem ? Pozdrawiam

nie jest tak źle większość ludzi radzi sobie bez problemu, jak będziesz miał problemy z odnalezieniem się to na pewno znajdziesz kogoś z obsługi kto Ci pomoże, albo już w Polsce poznasz kogoś kto będzie leciał tą samą trasą(mi się to przytrafiło)z tym czasem nie jest tak najgorzej jest go w większości przypadków wystarczająco.

Lufthansa jest spoko, nie mam porównania ale nie mam też na co narzekać.

Napisano

Ja mam z naszym LOTem .....ktory niestety wypada duzo gorzej niz niemiecki przewoznik.

Zreszta powiem szczerze i tak wole leciec Lufthansa (szczegolnie po ostatnich domyslach i niedopowiedzeniach......)

Napisano

znajomi lecieli Lotem swojego czasu , to mieli dwa razy odwołany wylot i raz powrót :|| . a cenowo rzeczywiście, lepiej wcześniej bo ceny sporo się róznią :) . pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...