nellle Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 czy korzystaliście z pośrednictwa almatouru w work&travel? jak oceniacie ich prace? zdarzały się problemy? słyszałam że to najlepsze biuro i najmniej ryzykowne- czy ktoś może to potwierdzic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karla Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 almatour czy almatur? o almatour pierwszy raz słysze , na forum tez nic nie znalazłam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
darop Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 polecam almatur nie miałem prawie żadnych problemów, które de fakto wynikały głównie z opieszałości i niedoinformowania agenta, kiedy moje dokumenty trafiły do większego oddziału wszystko szło idealnie. Mają świetnego koordynatora w@t na kraj(siedział ze mną 2 godziny po pracy szukając osób lecących w tym samym terminie). Kolejny pozytyw to ceny biletów wszyscy moi znajomi przecierali oczy ze zdziwienia że można tak tanio do stanów dolecieć(głównie byli to ludzie z BTC tu różnica cenowa była najmniejsza,JDJ,YTP). na następny rok wybrałbym też Almatur ale zachciało mi się do kasyna jechać no i zeszło na BTC Link to comment Share on other sites More sharing options...
agatenka Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Ja tez jechalam z almuturu z Warszawy i rozwiez moge ich z czystym sumieniem polelecic, nie mialam zadnych nawet malutkich problemow, i tak jak darop napisal bilety rowniez mielismy bardzo tanie. Jednak słyszlam bardzo, bardzo duzo zlych opini o filii tego biura z Opola, bardzo duza liczba osob naprawde byla niezadowolona, mieli problemy ze wize otrzymywali w ostatnim monecie, dokumenty jednej kolezanki gdzies zapodziali i wyleciala ponad miesiac pozniej niz planowala, oraz naprawde wieksza liczba osob miala problemy z praca, nie chcieli ich przyjac gdy czekali na sociala, kilka pracodawcow powiedzialo ze ich nie moga przyjac bo sa full itd. Nie wiem jak jest w innych miastach ale Warszawe moge bardzo polecic za to Opole odradzic Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
darop Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 no widzisz a moi znajomi z opola sa zadowoleni:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaya Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Co mozecie powiedziec o Almaturze w Białymstoku? Czy są OK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hessterka Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Białostocki Almatur jest zdecydowanie godny polecenia!! Miło, sympatycznie, wszystko na czas, a to zasługa Pani Izy, którą pozdrawiam ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oski Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Siema ja sie zastanawiam nad tym biurem i nad HMSHost slyszal ktos kiedys cos o nich Link to comment Share on other sites More sharing options...
agatenka Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Darop "no widzisz a moi znajomi z opola sa zadowoleni:)" Ile osob tyle opini. Nie wiem jak bylo z wyjazdami do innych miejscowosci ale ja poznalam osoby ktore wyjechaly z tego biura do Rehoboth Beach, kontrakty ich zupełnie mijały sie z prawdą (wiekszośc , oczywiscie nie wszystkie). Osoby te nie mialy pracy z targow pracy lecz pracujacy w tym biurze Darek sprzedawal kontrakty ktore sam przywiozl z w&t rok wczesniej. Wszystko by bylo ok, gdypy nie fakt gdyz np. w tamtym roku w Rusty Ruder potrzebowali ok 6 osob, a opolski almatur wyslal ok 30 ludzi, mieszkalam z 3 takimi osobami ktorze dostaly od 6 do 8 godzin pracy tygodniowo. Poprostu porazka. Ja osobiscie nie ryzykowała bym jadac z tej filli tego biura, ,chyba ze majac swojego pracodawce. Pozdrawiam Agata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyziek Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ja nie mam miłych wspomnieni z almaturem... co prawda nigdy z nimi nie jechałem,być może są nieźli z tym co robią... ale kiedyś zadzwoniłem to nich zapytać o W&T...i byłem znieszmaczony poziomem wiedzy pani z którą rozmawiałem... nie była w stanie powiedzieć mi nic konkretnego...a na moje pytania odpowiadała tylko tak, nie i chyba... być może pracowała tam od niedawna..ale nie powinni takich rzucać na informacje... chciałem konkretnych informacji...a dostałem yyy, eee i prosze poczekać... :? może tylko ja zadzwoniłem o niewłaściwej porze, niewłaściwego dnia...ale to zadecydowało o tym żeby nie ryzykować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.