Beeferyo Napisano 15 Lutego Zgłoś Napisano 15 Lutego Witam, Zbliża mi się rozmowa ws. wizy i mam kilka pytań. Czy podczas rozmowy mogę swobodnie korzystać z telefonu? Chodzi mi o to, ze nie żyjemy w komunie żeby drukować jakieś tam zdjęcia i stosy dokumentów. Chciałbym np. pokazać konsulowi swoja aplikacje z pracy gdzie widnieje umowa, grafik, urlop, zarobki itp. Nie chciałbym, aby zabroniono mi skorzystać z telefonu i nie mógłbym tego wszystkiego wykazać. Tak samo tyczy się to jakichś dokumentów z banku, nie mogę po prostu zalogować się do aplikacji bankowej i pokazać moje wpływy, transakcje i tak dalej? Przypomina mi to trochę ten ich cały system z czekami bankowymi..totalnie zbędna biurokracja. Moja umowa o prace jest w dwóch językach i ma 20 stron..będzie to według mnie wyglądało komicznie, jak zjawie się tam z takim balastem. Chodzi mi o teraźniejsze czasy, chce wskazówek od ludzi którzy byli na rozmowie w 2023/2024 roku, to ze zabierali Wam telefony do pudełeczka w 2010 roku to wiem. dzięki za wszystkie porady :) 1 Cytuj
Roelka v.2 Napisano 15 Lutego Zgłoś Napisano 15 Lutego Mozna sobie wszystko sprawdzic na stronie ambasady. Drukuj dokumenty tak jak wszyscy Telefonow nie mozna wnosic ze wzgledow bezpieczenstwa. Lol na twoj tekst ze drukowanie to za komuny. (Ale szansa na to ze sprawdza te dokumenty jest mala tak czy siak) 2 Cytuj
katlia Napisano 15 Lutego Zgłoś Napisano 15 Lutego 2 hours ago, Beeferyo said: totalnie zbędna biurokracja Welcome to America. A tej biurokracji to dopiero poczatek. Jezeli juz jestes nie zadowolony, to chyba warto odpuscic sobie wyjazd do US, bo nawet nie mozesz sobie wyobrazic co na ciebie czeka 1 1 Cytuj
Beeferyo Napisano 15 Lutego Autor Zgłoś Napisano 15 Lutego (edytowane) 46 minut temu, katlia napisał: Welcome to America. A tej biurokracji to dopiero poczatek. Jezeli juz jestes nie zadowolony, to chyba warto odpuscic sobie wyjazd do US, bo nawet nie mozesz sobie wyobrazic co na ciebie czeka Faktycznie, nie mogę sobie wyobrazić co mnie może tam czekać. W końcu byłem tam tylko 3 razy.. Edytowane 15 Lutego przez Beeferyo Cytuj
katlia Napisano 15 Lutego Zgłoś Napisano 15 Lutego (edytowane) 2 hours ago, Beeferyo said: Faktycznie, nie mogę sobie wyobrazić co mnie może tam czekać. W końcu byłem tam tylko 3 razy.. Wiec biurokracja powinna byc znana. Odgrywa ogromna role w calym procesie imigracji. Edytowane 15 Lutego przez katlia Cytuj
Beeferyo Napisano 18 Lutego Autor Zgłoś Napisano 18 Lutego W dniu 15.02.2024 o 23:18, katlia napisał: Wiec biurokracja powinna byc znana. Odgrywa ogromna role w calym procesie imigracji. Domyślam się, jednak moje pytanie dotyczyło wyjazdu w celach turystycznych. Cytuj
Roelka v.2 Napisano 18 Lutego Zgłoś Napisano 18 Lutego Tak czy siak, na stronie ambasady jest napisane ze telefonow nie mozna wnosic. powodzenia. btw dlaczego B2 skoro jest opcja na ESTA? Cytuj
Beeferyo Napisano 11 Marca Autor Zgłoś Napisano 11 Marca W dniu 18.02.2024 o 11:45, Roelka v.2 napisał: Tak czy siak, na stronie ambasady jest napisane ze telefonow nie mozna wnosic. powodzenia. btw dlaczego B2 skoro jest opcja na ESTA? dlatego 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi